Yay! Populaire serie Euphoria krijgt derde seizoen

Jaaaaa!

Lees ook

Goed nieuws voor fans van de populaire HBO-serie Euphoria, want de streamingdienst heeft zojuist een derde seizoen aangekondigd.

Het verhaal

Euphoria is op dit moment razend populair. Wie op TikTok of Instagram kijkt ziet talloze memes en video’s over de serie voorbij komen. Onder anderen Zendaya en Jacob Elordi (The Kissing Booth) spelen in de Amerikaanse serie. De serie is gebaseerd op een Israëlische tv-serie die blijkbaar nogal wat thema’s overeenkomt met 13 Reasons Why, zoals relaties, identiteit, sociale media en drugsmisbruik. Wie Zendaya speelt? De in real life 25-jarige actrice kruipt in Euphoria in de huid van de 17-jarige Rue, die worstelt met een drugsverslaving.

HBO Max

Hoewel de serie wereldwijd een enorme hit is, konden we de eerste twee seizoenen tot nu toe nog niet in Nederland kijken. HBO Max is namelijk nog niet beschikbaar in Nederland, maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in. Vanaf 8 maart kun je eindelijk gebruik maken van de populaire streamingdienst. Naast Euphoria zullen onder andere titels als de reboot van Sex and the City, And Just Like That…Friends en Gossip Girl te zien zijn.

Dat is natuurlijk nog lang niet alles. Andere series en films als Game of Thrones, Dune, The Suicide Squad en de reünie-aflevering van Harry Potter verschijnen ook op de streamingdienst. Wij kunnen niet wachten!

Streamen

Ondanks dat de streamingdienst vanaf 8 maart in Nederland beschikbaar is, is het nog niet duidelijk welke series er vanaf dat moment beschikbaar zijn. Ook zijn de maandelijkse kosten voor een abonnement op de streamingdienst nog niet bekend. In Denemarken kost een abonnement €9,30 per maand, maar of deze prijs ook in Nederland zal gelden is nog niet duidelijk. To be continued…

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook