Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Kylie Jenner deelt haar avondroutine op TikTok

Ze reinigt haar gezicht met drie verschillende producten...

De afgelopen tijd wordt Kylie Jenner steeds actiever op TikTok. Dankzij haar video's krijgen we een inkijkje in haar leven met dochtertje Stormi, moeder Kris Jenner en vriendlief Travis Scott. Onlangs deelde ze haar skincare routine. Hoewel we inmiddels weten dat haar huid niet volledig au naturel is, zijn we toch altijd gefascineerd door dat soort video's. Kijk mee!

Een special guest

"Ik ben net klaar met een shoot en ik was bezig mijn make-up te verwijderen, toen ik besloot om een TikTok van drie minuten te filmen", begint Kylie de video. "TikTok is my favorite place to be." Ze wordt tijdens het opnemen van de video wel gestoord door een enorme vlieg, die ze Frederick besluit te noemen. "Als je hem hoort: hij is nu onze vriend, want ik ga hem niet vermoorden."

Meerdere stappen

Door naar de daadwerkelijke skincare routine: we zien eerst hoe Kylie haar make-up verwijdert met make-up remover wipes en haar lange haren vastzet met een clipje. Daarna maakt ze haar gezicht schoon met haar make-up melting cleanser. "Dit is een must als ik make-up draag." Daarna herhaalt ze die stap met haar clarifying cleansing gel, die haar naar eigen zeggen heeft geholpen om van break outs af te komen toen ze corona had. Dat is ook meteen de laatste stap die ze laat zien, want de video is dan alweer voorbij. Hieronder kun je hem bekijken:

@kyliejenner♬ original sound - Kylie Jenner

Slim aangepakt

Eén ding is zeker: Kylie is een marketing genius. Ze laat in de video alleen producten van haar eigen merk zien en prijst ze op een slimme manier aan. We twijfelen een beetje of het nodig is om je gezicht drie keer achter elkaar te reinigen - twee keer zou voldoende moeten zijn met zo'n full face of makeup - maar haar gezicht is aan het einde wel squeaky clean. We zijn benieuwd hoe de rest van haar skincare routine eruit ziet!

Bron: Grazia Daily | Beeld: BrunoPress, TikTok Kylie Jenner