Twinning: Kendall en Kylie Jenner lijken bizar veel op elkaar op nieuwe Insta-foto

Ineens zien ze eruit als een tweeling.

Het is niet vreemd dat Kylie Jenner en Kendall Jenner behoorlijk op elkaar lijken, aangezien ze volle zussen van elkaar zijn. Toch zijn er nu beelden vrijgegeven van de nieuwe collectie voor Kylie Cosmetics waarop je de zussen echt bijna niet uit elkaar kunt houden. Twinning is winning!

Big lip trend

Kylie Jenner staat al jaren bekend om haar volle lippen. Ze gebruikte het als handige marketingtruc voor het verkopen van haar Kylie Lip Kits en liet altijd in het midden of haar lippen het resultaat waren van een cosmetische ingreep. Haar oudere zus Kendall had nooit zoveel met de big lip trend. Toch wordt ze steeds vaker gespot met lippen die duidelijk overlined zijn, waardoor Kylie en zij nog meer op elkaar lijken dan ze al deden.

Twee druppels water

Een zeer recente foto waar Kendall met vollere lippen op te zien is, is de campagnefoto van Kylie Cosmetics. Kylie en Kendall lanceren voor de tweede keer samen een collectie bij Kylies merk. Ze hebben samen een fotoshoot gedaan voor de promotie van de collectie, waarvoor ze zich lieten omringen door prachtige paarse bloemen. Ze zijn voor de foto op een soortgelijke manier opgemaakt. Er zijn veel bruintinten te zien, hun wenkbrauwen zijn extra donker gemaakt en hun lippen zijn overlined. Ze lijken als twee druppels water op elkaar en zouden zo door kunnen gaan voor een tweeling!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Nieuwe collectie

Met de foto hierboven maakte Kylie bekend dat de tweede Kendall x Kylie Collection van Kylie Cosmetics vanaf 6 april in Amerika verkrijgbaar zal zijn. Ze is druk bezig met de promotie en uit andere foto’s blijkt dat de collectie onder andere lip crayons, lipgloss, blush, highlighter en een palet bevat. Wanneer hij naar Nederland komt, is nog niet bekend. Het ziet er in elk geval prachtig uit allemaal, dus wij zijn zeer benieuwd!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws