Huh? Fans denken dat Kylie Jenner liegt over tweede kindje

Vooral over de geboortedatum van de baby is veel onduidelijkheid.

Lees ook

Op 2 februari 2022 werden Kylie Jenner en Travis Scott de trotse ouders van hun tweede kindje. De jongen kreeg eerst de prachtige naam Wolf, maar al snel kregen de kersverse parents zo hun twijfels over die naam. De nieuwe naam van de kleine spruit is nog onduidelijk, maar dat is volgens fans niet het enige vreemde aan de geboorte van deze baby…

Geboortedatum

Hoewel veel mensen dachten dat de Jenner-telg afgelopen december al was bevallen van haar zoontje, liet zij op Instagram weten pas op 2 februari 2022 voor de tweede keer moeder te zijn geworden. Fans speculeerden eerder al over het feit dat Kylie op 2-2-2022 zou bevallen van haar little one – dit bleek uiteindelijk (volgens Kylie) ook zo te zijn. Toch zijn er twijfels over de oprechtheid van dit verhaal.

Echo-beelden

Op Moederdag postte Kylie een video waarin ze de echo-beelden van baby X deelde. Hier vielen volgens oplettende fans een aantal dingen op: zo staat er links bovenin de naam ‘Chrissy’. Dit kan te maken hebben met een fake name in het ziekenhuis. En tja, wanneer je Kylie Jenner heet, is dat misschien ook wel handig. Maar ook lezen we op de scan de datum 28-07-2021. En dat wil dus zeggen dat wanneer het tweede kindje van Kylie daadwerkelijk op 2-2-2022 is gebeuren, de realityster maar liefst 44 weken zwanger is geweest. Eh…

@kyliejenner

 

Naam zoontje

Al een lange tijd houdt Kylie de naam van haar zoontje geheim, wat voor veel vraagtekens zorgt. Door comments van onder anderen Kris Jenner en Kim Kardashian dachten veel mensen dat het jongetje Angel zou gaan heten. Niets was echter minder waar, want Kylie liet enkele dagen later weten dat haar zoon Wolf Jacques Webster heette. Althans, voor eventjes dan. Ruim een maand later schreef Kylie in haar Instagram Stories dat ze zich had bedacht. “For your information, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste”, aldus de mom.

Mason Disick

Inmiddels zijn we een flinke tijd verder en weten we nog steeds niet hoe de kleine spruit heet. De wilde theorieën op het internet worden er dan ook niet minder op. Momenteel lijken Kardashian-fans er zeker van te zijn dat het zoontje van Kylie en Travis de naam Knight Jacques Webster draagt. Hun bron? De fans zijn ervan overtuigd dat deze inside info van niemand minder dan Mason Disick, de oudste zoon van Kourtney Kardashian, komt.

Hoe dat zit? Mason heeft al meerdere keren een secret account gehad op Instagram en TikTok. Hierop bevestigde hij eerder onder andere al dat Kylie en Travis niet meer samen waren en haalde hij fors uit naar Jeffree Star. Fans denken nu dat Mason opnieuw een geheim account op Instagram heeft aangemaakt én dus de naam van zijn neefje heeft gelekt. Dat zou hij doen via de Instagram-pagina @mr_angel.j, waarop de maker brandende vragen over de familiegeheimen van de Kardashians beantwoordt.

Bron: Amayzine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook