Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Islanders in shock na uitkomst Casa Amor: 'Ik wou dat het was zoals hiervoor'

Heftig!

Casa Amor heeft heel wat stof doen opwaaien in de Love Island-villa. Zaterdag zagen we de eerste resultaten daarvan tijdens de herkoppeling en dat bleek al direct een klap in het gezicht voor sommige islandersOok gisteravond was het weer zover, we zagen eindelijk of de laatste drie koppels overeind bleven staan of dat ze verdergingen met een van de bombshells.

Vergeten

Sunita zat voor Casa Amor in een steady koppel met Merijn, maar ze voelde al vrij snel na het vertrek van de mannen dat ze Merijn niet zo erg miste als ze had gedacht. Daarom zagen we haar tijdens de herkoppeling kiezen voor bombshell Mert. Merijn komt daar bedrogen uit: hij heeft toch echt voor koppelpartner Sunita gekozen en loopt plompverloren de villa binnen. Als Holly en Victor vragen wat er door hem heengaat, zegt hij: "Als zoiets, wat voor mij speciaal en groot is, in drie dagen al vergeten wordt, is dat dan een vrouw waar ik mezelf mee samen zie? Dan denk ik, nee." Merijn geeft aan dat hij achteraf gezien graag Imen mee had willen nemen, nu hij dit weet.

Vriendschapskoppel

Dan de beurt aan Jotti. Geen verrassing dat zij voor de knappe Cas koos, die vanaf minuut één al aangaf dat hij voor haar naar de villa was gekomen. Maarre, wie heeft Yousri dan meegenomen? Uiteindelijk heeft hij toch zijn keuze gemaakt voor Raphaëlla, maar niet omdat ze zo'n goede klik hadden als Jotti en Cas. "Ik heb Raffi meegenomen als vriendschapskoppel", zo geeft hij zelf aan. Oh my... Gaat Yousri nog wel de liefde vinden op Love Island of zijn z'n kansen hiermee verkeken?

Ook geen verrassing: Amandine bleef de hele tijd aan haar Jules denken en dus blijft ze trouw aan hem. Jules daarentegen... Hij had wel een heel gezellige avond gehad met de knappe Lisa en dus neemt hij haar mee terug naar de villa. Amandine blijft er erg rustig onder en geeft aan dat ze gaat zien hoe het verder voor haar zal lopen.

Dat betekent dat er vier single mannen en vrouwen overblijven. De koppels hebben hun lot in handen en mogen kiezen welke man en welke vrouw ze meenemen. Amandine en Merijn krijgen weer een kans op liefde. Maar dat is nog niet alles: de kijkers van Love Island kozen Imen als meest geliefde Allstar. Merijn blij! De andere Islanders, onder wie Mara, moeten de villa verlaten.

Grenzen

Daarnaast lijkt de rust wedergekeerd. Alhoewel: de eerste scheurtjes beginnen te ontstaan in de relatie van Lennert en Fé. Zij heeft namelijk met twee mannen gezoend tijdens de challenges toen ze van elkaar gescheiden waren. "Het voelt niet of je grenzen kan trekken", vertelt Lennert haar. Na een paar moeilijke momenten zegt Fé: "Ik wou dat het was zoals hiervoor." Zou het ijzersterke koppel deze hobbel in hun relatie kunnen overwinnen?

Ondanks dat Amandine terug de villa in werd gestemd door haar mede-islanders, beseft ze dat ze te diep in haar connectie met Jules zat. Ze weet dat ze zich niet zomaar weer open kan stellen voor een nieuw iemand en dus besluit ze om de villa te verlaten. To be continued...

Bron: Love Island | Beeld: Videoland, RTL