Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Voedingsdagboek: dit eet Kendall Jenner op een dag

Dit zijn haar favorieten voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Topmodel Kendall Jenner staat bekend om haar stunning figuur en haar zeer fotogenieke gezicht. Wat eet ze eigenlijk allemaal op een dag om haar figuur te behouden? Wij zetten haar maaltijden voor je op een rij in de vorm van een food diary.

Goed figuur en genoeg energie

Kendall is een bezige bij: ze loopt mee in shows voor allerlei grote fashion brands, maakt onderdeel uit van veel campagnes, heeft een eigen tequilamerk en komt regelmatig voorbij in The Kardashians. Wat eet ze elke dag om in shape te blijven en ervoor te zorgen dat ze voldoende energie heeft? Het antwoord: genoeg en gezond.

Ontbijt

Kendall is dol op ontbijten en kiest 's ochtends het liefst voor een grote maaltijd. Ze gaat vaak voor een grote kom havermout, waar ze nog wat avocado en eieren bij eet. Het geeft haar energie en zorgt er tegelijkertijd voor dat ze voldoende mineralen, vetten en eiwitten binnenkrijgt. Qua drinken begint ze haar dag met een kop thee. Ze drinkt thee overigens de hele dag door. Haar favoriet is een groene thee met citroengras en rozenbottelblaadjes.

Lunch

Waar Kendall voor het ontbijt uitgebreid de tijd neemt, houdt ze het bij de lunch juist kort. Ze vertelde onlangs aan Harper's Bazaar dat ze vaak kiest voor een maaltijd met kip, bruine rijst en rauwe groenten met een hummusdip. Ook is ze fan van salades, met name die van een zaak genaamd Health Nut. Ze kiest dan voor een salade met mozzarella, wortel, komkommer en zonnebloempitten.

Diner

Wat avondeten betreft heeft Kendall drie favoriete gerechten: sushi, pasta en pizza. Dit eet ze dan ook vaak, het liefst in gezelschap van vriendinnen. Als ze naast het avondeten nog zin heeft in een snack, kiest ze vaak voor frozen yoghurt. Nog relatief gezond én heel lekker!

Bron: NSBML, Harper's Bazaar | Beeld: BrunoPress