Fan van shorts? Deze schoenen kun je er het beste mee combineren

Er zijn veel mogelijkheden.

Het is weer volop summer season en als we de voorspellingen mogen geloven, wordt augustus een prima maand. Hoge temperaturen betekenen luchtige kledingstukken met niet al te veel stof. Houd jij ervan om in de zomer shorts te dragen? Snappen we, want wij sluiten ons daarbij aan. Maarre, welke schoenen zijn eigenlijk het leukst onder zo’n korte broek?

Sandalen

Misschien een cliché, maar het is een cliché omdat het waar is: sandalen gaan altijd goed samen met shorts. Net als de korte broek is de sandaal ook een summer essential. Bovendien nemen beiden weinig ruimte in beslag in je koffer als je op vakantie gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marissa Cox (@ruerodier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M I L L Y H O B B S (@millyhobbs)

Kitten Heels

Shorts zijn lekker luchtig, maar niet iedereen is fan van de korte broek. De reden daarvoor is dat het je benen korter kan doen ogen. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Zo kun je korte broeken dragen met kitten heels. Ze maken je benen langer en ze zorgen ervoor dat je korte broek minder casual lijkt.

Sneakers

Ook met sneakers sla je de plank nooit mis. Zeker wanneer je op vakantie bent en van plan bent om ook nog wat te wandelen, is deze schoen het meest geschikt. Comfy, fashionable én een goede match met je korte broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Most (@claire_most)

Loafers

Niet het meest voor de hand liggend, maar het werkt wél: loafers met shorts. Wat je wilt voorkomen met schoenen onder je korte broek, is dat de schoen te hoog is. Dat zorgt er namelijk voor dat je benen korter lijken. Loafers kunnen dus prima!

Wat je beter niet kunt dragen

We zeiden net al dat je beter niet kunt kiezen voor schoenen die te hoog zijn. Om die reden kun je enkellaarzen beter links laten liggen als je voor shorts kiest – al kunnen Dr. Martens wel weer goed werken, mits je de styling correct doet. Hoewel de kitten een heel goede match is, werken pumps minder goed onder een korte broek. Ook ankle tie shoes kun je beter bewaren voor een ander moment. De bandjes om je enkel zorgen er namelijk ook voor dat je benen korter lijken.

Bron: Who What Wear, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws