Wedding bells! Britney Spears en Sam Asghari zijn getrouwd

De bijzondere dag verliep uiteraard niet zonder de nodige drama.

It’s officialBritney Spears en haar verloofde Sam Asghari zijn gisteren in het huwelijksbootje gestapt. Helaas verliep de bijzondere dag niet zonder de nodige drama. Een van Britneys exen probeerde het huwelijk namelijk nog te verstoren. my…

Intieme ceremonie

Britney Spears mag Sam Asghari na een relatie van vijf jaar eindelijk haar husband noemen. De twee zeiden gisteren het jawoord tegen elkaar tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles, dat bevestigt Sams manager aan People. De zangeres droeg een wedding dress van Donatella Versace en liep op het nummer I Can’t Help Falling in Love van Elvis Presley richting het altaar.

Volgens insiders waren er zo’n honderd mensen aanwezig bij de bruiloft, waaronder Britneys goede vriendinnen Madonna, Paris Hilton en Drew Barrymore en haar broer Bryan. De twee zoons van de zangeres zouden niet bij het huwelijk aanwezig zijn, zo meldt TMZ. Daarnaast waren ook haar moeder Lynn, vader Jamie en zusje Jamie Lynn niet van de partij. Al betwijfelen wij of zij überhaupt een uitnodiging op de deurmat hebben ontvangen…

Drama

Helaas verliep de bruiloft van Britney en Sam niet zonder slag of stoot. Britneys ex-man Jason Alexander, met wie zij 55 uur was getrouwd (ja, echt), probeerde de ceremonie namelijk nog te verstoren. Hij zei tegen de aanwezige beveiligers dat hij door de zangeres was uitgenodigd en er ‘alles aan moest doen om het huwelijk te voorkomen’.

Uiteindelijk werd Britneys ex-hubby gearresteerd. “Hij is geboeid afgevoerd voor zijn walgelijke, criminele gedrag”, liet Britneys advocaat Mathew Rosengart weten aan USA TODAY. “Ik kijk ernaar uit om nauw samen met de politie te werken om ervoor te zorgen dat hij wordt vervolgd in de ruimste zin van de wet. Gelukkig is Britney veilig.”

Verloving

Sam vroeg Britney in september 2021 ten huwelijk, enkele dagen nadat de vader van de zangeres het curatorschap ophief. Jamie Spears had sinds 2008 zeggenschap over zowel Britneys professionele als privéleven. Officieel hadden de lovebirds al wel eerder kunnen trouwen, maar dan had haar vader daar toestemming voor moeten geven. Die kans was helaas nihil. Tijdens een zitting over het curatorschap liet de zangeres namelijk weten dat Jamie (onder andere) haar huwelijk in de weg zat. Gelukkig is het eind goed, al goed voor Britney en hubby Sam. Congrats!

Bron: USA TODAY, People, TMZ | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws