Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het knappe zusje van Dennis Schouten

Twee druppels water!

Met zijn donkerblonde lokken en zijn lichte ogen is Dennis Schouten absoluut een knappe verschijning. Hoewel de presentator – voor zover wij weten – nog single is, zul je het wel tegen een andere vrouw moeten opnemen. Dennis is namelijk gek op zijn zusje, dat even knap is als haar bekende broer.

Mentale gezondheid

Als er iemand niet op zijn mondje gevallen is, is het Dennis wel. De presentator maakt samen met zijn sidekick Jan Roos regelmatig de tongen los in hun programma Roddelpraat. Toch is hij niet bang om een kwetsbare kant van zichzelf te laten zien. Zo deelde hij onlangs op Instagram een emotioneel bericht over zijn mentale gezondheid, waarin hij vertelde met donkere gedachten te kampen.

"Ik moet ermee aan de slag", concludeerde Dennis. "Ik ga weer in Enschede wonen, terug naar het begin en moeilijke gesprekken voeren met mensen die daarvoor geleerd hebben. Met maar één doel: niet alleen leven omdat het hoort, maar om te kunnen zeggen dat ik soms kan genieten.”

Knap zusje

Gelukkig kan Dennis te allen tijde rekenen op de steun van zijn twee jaar jongere zusje Celine. Op Instagram zet hij zijn knappe sister regelmatig in het zonnetje en de twee zijn de afgelopen tijd zelfs samen op vakantie geweest om tot rust te komen. Al is dat niet he-le-maal gelukt, als we Dennis mogen geloven. In zijn Stories schrijft hij namelijk: "Mallorca-update: na drie dagen aan de borrel ben ik gesloopt. Einde bericht." Oops.

De knappe Celine is dus duidelijk net zo'n feestbeest als haar broer. Zelf deelt ze ook regelmatig party pics, zo spotten we op haar Instagram. Benieuwd hoe ze eruitziet? Let's take a look.

Single

Net als broer Dennis lijkt Celine ook nog vrijgezel te zijn. Enkele maanden geleden werd haar Tinder-profiel zelfs nog onder de loep genomen door Roddelpraat. "Ze is een blondine met pit, heeft tattoos en een grote waffel, maar een hartje van brons. (...) Je krijgt er gratis bij: het kaasboerke met kerst, stappen met Dennieboy en trammelant met de rest van de familie", valt er te lezen op de website. "En ze is ook nog een hondenmens. Waar dat op slaat mag Jozef weten trouwens, want Celine haat dieren. Nou ja, als ze vermalen tot een frikandel op haar bord liggen te glimmen is er niks aan de hand."

Bron: Instagram @celineschouten053, Roddelpraat | Beeld: BrunoPress