Famke Louise kwaad op Roddelpraat om uitlekken privétrack: ‘Superschadelijk en onacceptabel’

Ook beweerden de RoddelPraat-hosts dat Famke misbruikt zou zijn door Ali B.

RoddelPraat-hosts Dennis Schouten en Jan Roos hebben zich de woede van Famke Louise op de hals gehaald. De twee stelden dat Famke door Ali B zou zijn misbruikt en ze speelden een privétrack van de zangeres af. Famke is not amused en overweegt juridische stappen.

Beschuldigingen over misbruik

In de nieuwste RoddelPraat-aflevering die gisteravond op YouTube verscheen, stellen Dennis Schouten en Jan Roos dat Famke Louise door Ali B is misbruikt. De twee concludeerden dat nadat ze een nooit eerder gehoorde privétrack van de zangeres in handen kregen. Uit de tekst van het nummer blijkt dat Famke behoorlijk boos is op iemand, en volgens de RoddelPraat-heren zou dat Ali B zijn.

Gisteravond, een paar uur na het verschijnen van de aflevering, reageert Famke op de nieuwe RoddelPraat-aflevering. Ze wil meteen duidelijk maken dat de uitspraken van de heren onwaar zijn. “Ik heb net een video van RoddelPraat gezien en daarin werd verteld dat ik zou zijn misbruikt door Ali B, dat is absoluut niet waar!”, vertelt ze op Instagram. “Er is nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali. Hij heeft mij altijd met respect behandeld en ik heb nooit dingen op een vervelende manier ervaren.”

Dingen van je afschrijven

Ook reageert Famke op het nummer dat de hosts in de aflevering afspeelden. Het ging om een privétrack, die de zangeres nooit wilde delen met de wereld. “Toen ik wegging bij Spec (het artiestenbureau van Ali en zijn vrouw Breghje Kommers, red.) zat ik niet lekker in mijn vel. Als artiest schrijf je bepaalde dingen van je af en dat is hoe je daarmee omgaat als artiest”, verklaart Famke de woedende lyrics in haar tekst.

In haar video die ze op Instagram plaatste, benadrukt ze nog een keer dat er geen onenigheid is. “Kort nadat ik deze track had gemaakt, is het ook wel weer goed gekomen tussen mij, Spec en Ali.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Privé

“Het is nooit de bedoeling geweest dat deze track online zou komen.” De vlogster spreekt dan ook uit dat ze erg boos is dat dit tóch is gebeurd. “Het was privé”, benadrukt ze. Ze is dan ook ziedend dat de makers van RoddelPraat het nummer afspeelden tijdens de online aflevering én dat ze stelden dat Famke was misbruikt door Ali B.

“Ik ben ontzettend boos. Niemand heeft aan mij gevraagd of dit klopt. Daarnaast is er dus iets gepubliceerd wat superschadelijk is en wat ik echt onacceptabel vind. Daarom ga ik hierin ook wel echt stappen ondernemen, want het is gewoon inbreuk op mijn privacy. Ik ben hier heel erg van geschrokken.”

Bron: Instagram Famke Louise | Beeld: BrunoPress, Instagram

 

Laatste nieuws