Dennis Schouten deelt heftige beelden van TIA

Jeetje...

Lees ook

Dennis Schouten kreeg begin april onverwachts een TIA. Om iedereen bewust te maken dat er zomaar iets verkeerd kan gaan, deelt hij de heftige beelden op Instagram.

TIA

Dennis was bezig met opnames, waardoor hij alles op video heeft staan. In het filmpje zit Dennis naast Dico Dekkers in de auto. Hij zegt tegen Dico dat hij geen gevoel meer in zijn benen heeft, terwijl hij wankelend in de auto probeert te komen. "Ik weet niet hoe het kan."

Niet veel later kan hij ook zijn hand niet meer bewegen. "We hebben wel een beetje een probleem. Ik kan mijn hand, niks, meer bewegen… Ik snap het serieus niet, ik heb dit nog nooit meegemaakt", zegt hij dan nog een beetje nerveus lachend. Even later komt hij ook nauwelijks meer uit zijn woorden en realiseert hij zich dat hij naa de eerste hulp moet.

Lees ook: Dennis Schouten dacht bij TIA gelijk aan ex Lotte van der Zee

Boodschap

Bij het Instagram filmpje schrijft hij: "Na lang nadenken deel ik deze beelden toch met jullie.Tijdens het draaien voor Veronica Inside een aantal weken geleden werd ik onwel. Probeer van iedere dag te genieten mensen! Het kan zomaar misgaan. Ondertussen ben ik alweer een tijdje aan het werk en gaat het hartstikke goed met me!"

Bron: Instagram Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook