Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Tene heeft het 'mentaal zwaar' na Love Island

'Ik ben psychisch uitgeput', schrijft de beauty op Instagram.

Tene heeft het niet gemakkelijk gehad in de villa van Love Island. De beauty werd gekoppeld met Gideon, maar eigenlijk was direct al duidelijk dat dat meer vriendschappelijk was dan dat er liefde in zat. Maandag hield het Love Island-avontuur helaas voor beiden op, waarna Tene bij thuiskomst op Instagram aangaf het zwaar te hebben.

Uitgeput

De Liberiaanse schoonheid laat in haar Stories weten dat ze veilig terug in Nederland is aangekomen en bedankt al haar volgers voor de lieve berichten. Veel mensen vinden het niet eerlijk voor haar hoe haar avontuur in de villa is gegaan, door hoe het met haar friendship koppel ging. "Momenteel ben ik psychisch en mentaal uitgeput, maar ik zal zeker op jullie berichten reageren als de rust weer gekeerd is", schrijft ze.

Geen romantische klik

Tene en Gideon vormden vanaf de eerste dag een koppel, al is dat niet omdat ze dat per se wilden. Gideon koos tijdens de eerste ontmoeting namelijk als eerst voor Sunita, maar zij werd even later weggekaapt door Marvin. Hierdoor moest Gideon een koppel vormen met de overgebleven Tene. Dat is natuurlijk niet zo'n beste binnenkomer – voor beiden niet – maar ze proberen er het beste van te maken. Toch blijft een romantische klik uit.

Knuffelpoes

Na bijna twee weken Love Island hebben kijkers inmiddels zo hun favoriete en minder favoriete Islanders. Zo waren velen niet bepaald te spreken over het gedrag van Gideon. Tene kwam namelijk tijdens de laatste herkoppeling voor een moeilijk besluit te staan. Ze moest kiezen tussen Gideon en Rick, waarna laatstgenoemde het veld moest ruimen. Op social media ging het vervolgens los over Gideon, die volgens velen Rick nog een kans had moeten geven in de villa. Hij had die dag namelijk aangegeven geen challenges met Tene meer te willen spelen en dat hij zelfs wel klaar was om naar huis te gaan. Dit allemaal omdat zij tijdens de challenge van die dag een knuffel weggooide en hij vond dat zij hem voor schut zette. Veel kijkers thuis waren niet te spreken over het gedrag van Gideon ten opzichte van Tene, al zou er best meer kunnen hebben gespeeld tussen de twee...

Gevolgen

Afgelopen maandag moesten de koppels allemaal een lijstje opstellen met welke stellen ze het beste bij elkaar vonden passen. Dit bleek verregaande gevolgen te hebben, want de twee koppels die het minste bij elkaar pasten volgens de Islanders, moesten de villa verlaten. Niet geheel verrassend was het eerste stel dat het veld moest ruimen Tene en Gideon.

En dus houdt het avontuur voor beiden op. We zijn benieuwd of Tene in de toekomst nog meer zal vertellen over haar tijd in de Love Island-villa.

Bron: Instagram @tenedonzo_official | Beeld: Videoland