Love Islands Rick reageert op haatreacties over Gideon

'Ik snap dat je niet lekker in je koppel zit, omdat er iets gebeurd is dat niet op tv is uitgezonden.'

Love Island is volop bezig en veel kijkers hebben inmiddels zo hun favoriete en minder favoriete Islanders. Zo zijn velen niet zo te spreken over het gedrag van Gideon. Op social media krijgt hij het dan ook flink te verduren en vinden veel mensen dat hij in plaats van Rick naar huis had moeten gaan. Op Instagram neemt Rick het voor zijn maatje op.

Veel haatreacties

Love Islands Tene kwam tijdens de laatste herkoppeling voor een moeilijk besluit te staan. Ze moest kiezen tussen Gideon en Rick, waarna laatstgenoemde het veld moest ruimen. Op social media ging het vervolgens los over Gideon, die volgens velen Rick nog een kans had moeten geven in de villa. Ook waren veel kijkers thuis niet te spreken over het gedrag van Gideon ten opzichte van Tene en vonden ze dat hij zich aanstelde.

Aangezien Gideon nog in de Love Island-villa zit en niet van zich af kan bijten, neemt Rick het op Instagram voor hem op. “Gideon maatje, ik ben helaas alweer terug in Nederland. Ik lees hier dat je veel shit over je heen krijgt en ik post deze foto om je sterkte te wensen”, schrijft hij bij een foto van de twee hunks samen.

Niet uitgezonden

Hoewel Tene haar deur nog op een kiertje had staan voor Gideon, werd in de laatste afleveringen duidelijk dat dat andersom niet het geval is. Dat zij in een challenge een knuffelpoes – waar hij zo zijn best voor had gedaan – zomaar weggooide, was voor hem de druppel. In een ongemakkelijk gesprek gaf Gideon aan dat hij liever geen challenges meer met haar wilde doen. Even later liet hij zelfs aan de boys weten dat hij erover zat te twijfelen om naar huis te gaan.

Op social media vonden veel mensen dat Gideon zich aanstelde, maar natuurlijk krijgen wij maar een klein stukje van de dag in de Love Island-villa te zien. Volgens Rick speelde er namelijk meer. “Wij hebben elkaar goed gesproken en ik snap dat je niet lekker in je koppel zit, omdat er iets is gebeurd dat niet op tv uitgezonden is”, schrijft hij. “Ook zie ik dat veel mensen vinden dat jij de kans aan mij had moeten geven, maar daar ben ik het niet mee eens. Ook jij bent daar voor jezelf!

Geen arrogante jongen

Rick zet zijn maatje Gideon nog even wat meer in het zonnetje. “Jij bent een superlieve en bescheiden jongen en je hebt zeker wat modellentrekjes en je gaf zelf ook aan dat je soms wat vrouwelijk kan overkomen op die momenten. Jij bent zo sociaal dat je een vriendschapskoppel koos terwijl je eigenlijk een andere dame in de villa leuker vond, maar je gunde het de andere jongen ook dus je koos voor de groep in plaats van jezelf. Wat jij absoluut niet bent is een arrogante gozer die zich zonder reden zit aan te stellen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rick (@rickdekkernl)

Tot slot heeft Rick nog een belangrijke boodschap voor Gideon. “Jij bent een strijder, ik hoop dat je je plezier weer vindt in de villa en dat er een toppertje voor jou naar binnen loopt! Good luck my friend, wij gaan elkaar nog zien in Nederland!” Awh!

Bron: Instagram @rickdekkernl | Beeld: Videoland

Laatste nieuws