Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Surprise! Koen maakt rentree in Jaimie: In The Vaes Lane

'Het is alsof ik m'n verloren man weer terug zie', lacht Jaimie bij hun weerzien.

Masters Expo 2021

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane waarbij de social influencer en DJ wordt gevolgd in haar leven na een turbulente periode. Om weer op te laden én om na een lange tijd eindelijk weer haar vader te zien, reist Jaimie samen met vriendin Estelle af naar Bali. Enne, daar wacht een heel bijzonder iemand op haar...

Feesten

Want wie staat daar onverwachts opeens op de stoep? Niemand minder dan goede vriend Koen. Surprise! Hij is vanuit Zuid-Afrika naar Bali gevlogen om de dames te vergezellen op het eiland! Het drietal is weer herenigd en het feesten kan weer beginnen.

'Verliefd'

Koen vindt het fijn de dames weer te zien na een zware tijd in Kaapstad (en zelfs na zijn zware Economy-vlucht). Jaimie is ontzettend blij dat Koen hun is komen opzoeken. "Het is alsof ik m'n verloren man weer terug zie, ik zit helemaal verliefd naar je te kijken", bekent ze lachend bij hun ontmoeting.

Hij heeft geen makkelijke periode achter de rug: de afgelopen maanden verbleef influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, namelijk in Zuid-Afrika. Hier ging hij de strijd aan met zijn drugsverslaving. "Ik heb best wel een zware tijd gehad, dan is het heel fijn als je vrienden hebt waar je op kunt bouwen. No matter what." Zo is het!

Verslaving

Het is niet de eerste keer dat Koen in Kaapstad zat om het tegen zijn verslaving op te nemen. Begin dit jaar blikte hij al terug op een verblijf in Kaapstad, waar hij in 2021 een poos doorbracht. “In juli kwam het besef: of ik maak er nu een einde aan, of ik ga er wat aan doen“, deelde hij destijds.

Toch is het hierna opnieuw misgegaan, en besloot Koen daarom opnieuw naar Zuid-Afrika te vliegen. “Zes maanden geleden ging ik voor de tweede keer in zes weken naar Zuid-Afrika om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben”, deelde hij toen. “Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma’s een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal sterk geworden in mijn herstel.” You go, Koen!

Realityserie

Sinds eind vorige maand is Jaimie: In The Vaes Lane weer te zien op discovery+. In de realityserie leren we niet alleen Jaimie beter kennen, ook zien we veel van haar loved ones verschijnen. Zeg je plannen voor vanavond dus maar af!

Bron: discovery+ | Beeld: BrunoPress