Koen Kardashian teruggekeerd in Nederland: ‘Celebrating a new era’

'Life is good'

Hij heeft geen makkelijke periode achter de rug: de afgelopen maanden verbleef influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, namelijk in Zuid-Afrika. Hier ging hij de strijd aan met zijn drugsverslaving. Nu deelt hij groot nieuws met zijn volgers op Instagram.

Dankbaar

In een lief kiekje van zijn grootmoeder deelt Koen het grote nieuws dat hij terug is in Nederland. “Home again“, schrijft hij. “Enorm dankbaar voor mijn tijd in ZA, mijn familie en vrienden”.

Op de foto is te zien hoe hij samen met zijn oma geniet van een heerlijke fruit parfait in de buitenlucht. “Life is good”, vervolgt Koen. “Ik vier een nieuw era of me met mijn loved ones.” En zo’n traktatie met zijn geliefde grootmoeder heeft de influencer wel verdiend.

Zuid-Afrika

Het is niet de eerste keer dat Koen in Kaapstad heeft gezeten om het tegen zijn verslaving op te nemen. Begin dit jaar blikte hij al terug op een verblijf in Kaapstad, waar hij in 2021 een poos doorbracht. “In juli kwam het besef: of ik maak er nu een einde aan, of ik ga er wat aan doen“, deelde hij destijds.

Toch is het hierna opnieuw misgegaan, en besloot Koen daarom opnieuw naar Zuid-Afrika te vliegen. “Zes maanden geleden ging ik voor de tweede keer in zes weken naar Zuid-Afrika om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben”, deelde hij toen. “Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma’s een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal sterk geworden in mijn herstel.”

Nu lijkt het er dus op dat hij gelukkig weer goed in zijn vel zit. You got this, Koen!

Bron: Instagram @koenkardashian | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws