Wij gaan stuk: Kim Feenstra en Koen Kardashian showen danskwaliteiten op klompen

De twee genieten met volle teugen van het boerenbestaan.

Lees ook

In hun eigen serie Kim & Koen Gaan Het Anders Doen verruilen Kim Feenstra en Koen Kardashian hun stadse leven voor het boerenbestaan. Enne, dit bestaat niet alleen maar uit koeien melken en poepscheppen. Ook maken de twee kennis met een eeuwenoude klompendans.

Klompendans

Jawel, je leest het goed. Kim en Koen trokken voor deze speciale gelegenheid een traditionele outfit uit de kast en dansten vervolgens een bijzondere klompendans. Ondanks dat de twee naar eigen zeggen maar wat doen, vinden wij het er nog best wel professioneel uitzien. Misschien een verborgen talent, Kim en Koen?

Supersexy

Wat de twee vooral bijzonder vinden aan de dans die hen wordt geleerd, is de gedachte die erachter zit. De dansinstructeur weet namelijk te vertellen dat deze traditionele routine draait om het verleiden van een vrouw. “Het is echt een verhaaltje tussen man en vrouw”, begint Kim. “Het neigt naar iets seksueels, dus eigenlijk is het supersexy.”

Ook Koen kan er de lol wel van inzien. “Elke dans is sex-gerelateerd”, lacht hij. “Ze lusten het graag hier. En dan bedoel ik niet alleen de worst bij de stamppot.”

Lachen, gieren en brullen

In Kim & Koen Gaan Het Anders Doen wordt behoorlijk wat gelachen, maar het is niet alleen maar grappen en grollen. In een eerder interview met Grazia vertelde Kim dat Koen vlak voor de opnames uit rehab kwam, wat het af en toe best emotioneel maakte.

“Wat het programma meer diepgang geeft, zijn de persoonlijke gesprekken tussen Kim en Koen. Koen kwam namelijk net uit rehab toen het programma werd gefilmd. “Het zorgde ervoor dat we een paar heel persoonlijke gesprekken hebben gehad, maar dat maakt het juist een mooi programma. Het wordt lachen, gieren, brullen, maar ook huilen.”

Beeld: Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

Laatste nieuws

Zie ook