Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mehti reageert op onverwachte exit

'Naar mijn mening heb ik op een zure manier de villa moeten verlaten', schrijft Mehti op Instagram.

Het Love Island-avontuur van Mehti was helaas maar van korte duur. Hoewel hij het heel gezellig had met bombshell Jotti, moest hij toch het veld ruimen toen zij gestolen werd door nieuwe hunk Rick. Op Instagram reageert Mehti op zijn onverwachte exit én gooit hij nog een lijntje uit bij de knappe blondine.

Zure exit

"Helaas is mijn avontuur op Love Island vroegtijdig afgelopen", begint Mehti zijn openhartige bericht, waarin hij zijn volgers bedankt voor alle liefde en support. "Naar mijn mening heb ik op een zure manier de villa moeten verlaten. Vooral omdat ik net een goede band met iemand aan het opbouwen was", doelt hij op de knappe Jotti.

"Ondanks dit allemaal ben ik erg dankbaar dat ik dit allemaal heb mogen meemaken", gaat Mehti verder. "Ik heb in de villa een hechte band gekregen met iedereen, het lijkt net of we een grote familie zijn geworden in een korte tijd." Hij kan dan ook niet wachten om iedereen weer te zien in Nederland of België, vertelt hij. "Ik zal alle afleveringen kijken als een trotse vriend en als een fan. Ik dank alle Islanders en de mensen achter de schermen voor alles. Bij deze wil ik alle Islanders geluk wensen met het vinden van hun ware liefde!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mehti Can (@mehticxn)

Bord broccoli

Mehti vindt het duidelijk heel jammer dat hij de kans niet krijgt om Jotti beter te leren kennen. Maarre, hij geeft niet op. "Ps. Jotti, mag het zo zijn dat je geen leuke vent weet te vinden in de villa... weet dat er in Nederland een gespierde man met een bord broccoli op je staat te wachten om je beter te leren kennen 🥦 🤣." Awh!

Bron: Instagram @mehticxn | Beeld: Love Island (RTL)