Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Suzan en Freek zijn verloofd

'Eén week geleden in Berlijn... zei ze ja!'

Suzan en Freek zijn al veertien jaar samen en zijn inmiddels helemaal ready voor de volgende stap in hun relatie. Het muzikale duo gaat namelijk trouwen! Dat maken de lovebirds op Instagram bekend met een lieve selfie.

Verloofd

Vorige week deelden Suzan en Freek al enkele romantische kiekjes van hun weekendje in Berlijn. Maarre, één foto hielden ze nog even geheim. Tot nu! Op Instagram delen de tortelduifjes het speciale kiekje met daarbij nóg specialer nieuws. "Eén week geleden in Berlijn... zei ze JA! 💍❤️" schrijft Freek bij de foto.

Felicitaties

Binnen no-time stromen de felicitaties en gelukswensen binnen. "Eyyy wat heerlijk!!" schrijft Kraantje Pappie. "Ah wat top jongens! Gefeliciteerd", reageert Bas Smit. Ook Mikky Kiemeney, die onlangs zelf ook ten huwelijk werd gevraagd op vakantie, is ontzettend blij voor het stel: "Omg gefeliciteerd 😍😍"

Heisa

Hoewel Suzan en Freek al veertien jaar een setje zijn, komt het huwelijksaanzoek toch sneller dan we hadden gedacht. Onlangs liet Freek in een Q&A op Instagram Stories namelijk nog weten dat hij nog niet meteen trouwplannen had. "We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel 😏." Nou, laat die heisa maar komen! Congrats, Suzan en Freek!

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress