Zien: zó zagen Suzan en Freek er vroeger uit

Een paar jaar geleden hadden we nog nooit van ze gehoord, maar sinds ze in 2018 Als het avond is uitbrachten zijn Suzan en Freek niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De twee zijn niet alleen een muzikaal duo, maar vormen al jaren een setje. 

Succesvolle carrière

De carrière van Suzan en Freek gaat als een speer. Onlangs scoorden ze hun tiende nummer één-hit en na een frustrerende coronaperiode kunnen ze eindelijk weer optreden. Sterker nog: ze staan binnenkort zelfs voor het eerst met een eigen show in de Ziggo Dome. Ja, het is wel duidelijk dat Suzan en Freek on fire zijn.

Broer en zus?

Waar nogal wat verwarring over bestaat, is de relatie van Suzan en Freek. Want, zo klinkt het volop: zijn ze nou broer en zus of vriend en vriendin? Gelukkig kunnen de tortelduifjes – ja, ze zijn een stelletje – daar wel om lachen. Suzan en Freek zijn namelijk al veertien jaar samen en hebben een tijdje geleden zelfs een prachtig vrijstaand huis in het Noord-Hollandse Nederhorst den Berg op de kop getikt. Het huis heeft zelfs een bijgebouw, dat wordt omgetoverd tot een opnamestudio. Mixing business with pleasure, Suzan en Freek doen het als de besten.

Op Instagram geeft het duo hun ruim 300 duizend volgers regelmatig een kijkje in hun nieuwe stulpje én hun personal life. Na een relatie van veertien jaar hebben Suzan en Freek natuurlijk een flink album vol leuke koppel-foto’s verzameld. Van spiegelselfies tot hun eerste optreden samen en van verjaardagen tot talloze vakanties. Het muzikale liefdesduo duikt dan ook regelmatig de oude doos in om kiekjes van vroeger op te sporen.

Benieuwd hoe Suzan en Freek er vroeger uitzagen? Je ziet ’t op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws