Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ooh la la: Sylvie Meis verbluft volgers met afgetraind lichaam

'Door jou wordt de hittegolf alleen nog maar heter', klinkt het in de reacties.

Niet alleen in Nederland is het momenteel ontzettend warm, ook in Saint-Tropez lopen de temperaturen hoog op. Al heeft dat wellicht ook iets te maken met een wel heel zomers bikinifilmpje van Sylvie Meis...

Verkoeling

Met temperaturen van boven de dertig graden is het in het Franse Saint-Tropez behoorlijk warm. En dus besluit Sylvie dat het hoog tijd is voor een verkoelende douche. Op Instagram plaatst ze een wel heel sexy filmpje van deze opfrisser. "De week fris beginnen 💦", schrijft ze bij de video van haar douchesessie.

Binnen no-time regent het hartoogjes en vlammetjes onder de video van La Meis. "Beauty", "Prachtig" en "Wow" klinkt het onder andere in de comments. Veel volgers zijn behoorlijk onder de indruk van Sylvies afgetrainde lichaam. "Wat een figuurtje", schrijft iemand. Een ander bestempelt haar zelfs als 'goddess'. "Door jou wordt de hittegolf alleen nog maar heter", zegt een derde volger tot slot.

Eigen bikinicollectie

Er net zo bij lopen als Sylvie? Dat kan! De beauty lanceerde onlangs namelijk haar eigen swimwear-lijn bij Aldi. “Zo opgewonden om mijn vierde collectie voor Aldi en de eerste SWIM-lijn uit te brengen”, schreef La Meis onlangs op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om naast mooie nieuwe lingerie, nacht- en homewear nu eindelijk mijn modieuze zomercollectie voor zwem- en strandkleding te zien verschijnen.” De nieuwe Sylvie-collectie ligt sinds afgelopen weekend in Nederland in de schappen, dus wie weet kun je nog een nieuwe bikini scoren!

Bron: Instagram @sylviemeis | Beeld: BrunoPress