Zien: Sylvie Meis deelt lieve foto met zoon Damián

De voetballer is flink gegroeid.

Lees ook

Sylvie Meis en zoon Damián wonen niet bij elkaar om de hoek, dus bij iedere hereniging maakt Sylvie graag een cozy kiekje met haar zoon. “The biggest love in life”, schrijft Sylvie bij een lieve foto van het tweetal Instagram. 

Lange afstand

De inmiddels vijftienjarige zoon van Sylvie woont op dit moment niet bij de presentatrice in Duitsland. Dit is dan ook de reden dat Sylvie en Damián elkaar een stuk minder vaak zien. De hereniging van het tweetal wordt hierom goed gevierd met een prachtige foto.

Het moge duidelijk zijn dat la Meis ontzettend trots is op haar zoon, wat inmiddels een knappe jongeman is geworden. Op de foto spat de liefde tussen moeder en zoon er ook vanaf. “The biggest love in life”, begint Sylvie bij de foto. Gevolgd door een aantal hashtags met de woorden #motherandson #perfectsunday #denmark.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sterke band

Hoewel de band tussen Sylvie en Damián erg sterk is, brengen de twee tegenwoordig een stuk minder tijd met elkaar door. Damián is verhuisd naar Denemarken, waar hij bij zijn vader Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Estavana Polman is ingetrokken. De zoon van Sylvie en Rafael is daarheen verhuisd om zijn droom om profvoetballer te worden na te jagen.

Bron: Instagram @sylviemeis | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook