Oeh la la: Sylvie Meis komt met betaalbare bikinicollectie bij Aldi

Willen we hebben!

Sylvie Meis is een heuse fitgirl en showt regelmatige haar afgetrainde lijf op Instagram. We vinden het dan ook niet gek dat de presentatrice eerder al met een eigen lingerielijn op de proppen kwam. Enne, naast lingerie shop je binnenkort ook een heuse bikinicollectie van Sylvie, gewoon bij de Aldi!

Nieuwe collectie

Sylvie lanceert haar eigen bikinicollectie in samenwerking met budgetketen Aldi. Op Instagram showt de stunning presentatrice een aantal items van de gloednieuwe collectie. Hierbij moet je denken aan bikini’s, badpakken, cover-ups en een gebloemd strandjurkje. Love it.

Het is de vierde keer dat Sylvie in samenwerking met Aldi een kledingcollectie lanceert. “Zo opgewonden om mijn vierde collectie voor Aldi en de eerste SWIM-lijn uit te brengen”, schrijft de beauty op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om naast mooie nieuwe lingerie, nacht- en homewear nu eindelijk mijn modieuze zomercollectie voor zwem- en strandkleding te zien verschijnen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Reacties

Vanaf 4 augustus zal de collectie in de winkels liggen. Onder de post van Sylvie wordt er in ieder geval al enthousiast gereageerd op de aanstaande collectie. “Congratulations 🔥❤️ you look amazing as always”, schrijft een fan. En: “Super idee!”, reageert iemand anders. We can’t wait!

Bron: Man Man | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws