Looking good: Monica Geuze verbaast volgers met nieuwe haarkleur

De beauty neemt afscheid van haar blonde lokken.

Lees ook

Na jarenlang als blondine door het leven te zijn gegaan, vond Monica Geuze het gisteren duidelijk time for a change. Ze zette haar blonde lokken in de verf en deelde het prachtige resultaat in haar Instagram Stories.

Nieuwe coupe

Van zelf een pony knippen tot een nieuwe haarkleur: Monica Geuze is niet bang om te experimenteren met haar kapsel. Maar na een paar jaar met blonde lokken te hebben geleefd, vond de Temptation Island-presentatrice het wel welletjes geweest. Sinds gisteravond is de beauty dan ook no longer een blondine, maar gaat ze weer als brunette door het leven. “She a brownie“, schrijft ze bij een selfie met haar nieuwe kleur lokken. Looking good, Monica!

Monica Geuze

Cosmetische ingrepen

Naast regelmatige bezoekjes aan de kapper komt Monica ook zo nu en dan bij de cosmetisch arts. Onlangs deed ze in haar vlog een boekje open over welke ingrepen ze aan haar gezicht heeft laten doen. “Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen”, deelde Monica destijds. “En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen. En ik heb een keer een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dat is inmiddels echt al een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus dat gaat op een gegeven moment weer weg.”

Vervolgens spreekt Monica openhartig over wat ze tijdens haar recentste bezoekje aan haar cosmetische arts heeft laten doen. “Nu was ik weer bij hem en dacht ik: ik wil eigenlijk wel weer eens wat proberen. Dus ik heb fillers in mijn jukbeenderen en in mijn kaaklijn gedaan. En ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan.”

Monica deelt dat ze transparant wil zijn over het nemen van fillers, maar dat ze haar kijkers niet wil aanmoedigen om het ook te nemen. “Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen, maar ik voelde me er prettig bij. En ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.” Duidelijk!

Bron: Instagram @monicageuze, Vlog Monica Geuze | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook