Monica Geuze verbaast volgers met stunning lingeriefoto

'Damnnnn', klinkt het in de comments.

Lees ook

Monica Geuze heeft een body to die for en deelde gister een paar prachtige kiekjes van zichzelf in lingerie op Instagram. Niet alleen wij, maar ook de volgers van Monica zijn het over één ding eens: de beauty ziet er fantastisch uit.

Mooiste vrouw van Nederland

Het is al bijna een jaar geleden dat Monica door FHM werd bekroond tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. Speciaal voor deze uitreiking deed Monica een steamy shoot in lingerie, en daar deelde ze gisteravond nogmaals een paar kiekjes van. Enne, vooral met het tweede kiekje weet Monica haar volgers in vuur en vlam te zetten. De beauty poseert hier namelijk in een ieniemienie lingerieset.

De positieve reacties op de foto stromen in no time binnen en bevatten vooral heart eyes en vlammetjes. “Damnnnn we want more“, “Kan je aub weer winnen? Je bent mooi”, “Deze meid” en “Powervrouw” klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Belangrijke boodschap

Vorig jaar sleepte Monica de titel van Mooiste vrouw van Nederland in de wacht, iets wat ze destijds behoorlijk onwennig vond. “Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: ‘Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.” Toch betekende de titel an sich niet zoveel voor de beauty, wist ze te vertellen. “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”

Op haar Instagram had ze nog een belangrijke boodschap voor haar volgers: “Uiteraard is schoonheid nooit een competitie en hoop ik dat iedereen zichzelf een mooi mens voelt, vanbinnen en vanbuiten.”

Bron: FHM | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook