Monica Geuze doet boekje open over trouwplannen

Zal Robbert binnenkort op één knie gaan?

Monica Geuze is dolgelukkig samen met haar vriend Robbert. De twee zijn al twee jaar happy together en wonen inmiddels ook samen. Is het binnenkort tijd voor de volgende stap? In de nieuwste Grazia doet Monica een boekje open over hun trouwplannen.

Relatiegeruchten

Hoewel de chemie ervan afspat bij Monica en Robbert, zijn er de afgelopen tijd toch geruchten ontstaan dat hun relatie zou wankelen. Is Robbert nog steeds the one voor haar? “De geruchten waren gebaseerd op het feit dat we een tijd geen foto’s hebben gepost”, vertelt de presentatrice in gesprek met Grazia. “Als er eenmaal zo’n roddel ontstaat, dan voel ik juist niét de urgentie om het tegendeel te bewijzen en nieuwe foto’s te posten. Zoek het maar uit, wij liggen samen lekker op de bank te lachen om die onzin.”

Ze gaat verder: “Als ik ergens mee zit of een kutdag heb gehad, dan bespreek ik dat gewoon met Robbert, zoals je doet in een relatie.” Mo wil dan ook alle gossips ontkrachten. “Tussen ons zit het absoluut honderd procent goed.”

Trouwplannen

Tussen Monica en Robbert zit het dus wel goed. Maarre, hebben de twee ook al trouwplannen? “Daar hebben we geen haast mee”, zegt de influencer. “We zijn nu twee jaar samen, we hebben een koophuis en zorgen samen voor Zara-Lizzy. Er is al zo veel wat ons met elkaar verbindt. Ik vind het juist leuk om de dingen een beetje te spreiden. Op een dag zullen we samen moeten beslissen of het een stap is waar we ons aan willen wagen, maar voor nu zou het niet zoveel toevoegen.”

In de nieuwste Grazia praat Monica openhartig over de liefde, moederschap, schoonheid en verleiding. Nu in de winkel! 

Bron: Grazia (Annette de Vries) | Beeld: Jasper Rens van Es | Styling: Ashley Vervaart | Make-up: Xelly Cabau van Kasbergen | Haar: Siko van Berkel | Assistent fotografie: Merel Daantje | Met dank aan: Dior Store Amsterdam 

Laatste nieuws