Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Déze Selling Sunset-ster is in verwachting

'Surprise!', schrijft de realtor op Instagram.

We wachten ongeduldig op het zesde seizoen van Selling Sunset. Komt er nog meer drama rond Christine Quinn? Hoe verloopt de relatie tussen Chrishell Stause en rapper G-Flip? Zal Davina Potratz dan eindelijk een koper vinden voor die villa van 75 miljoen dollar? En nu komt er nog een heel leuk nieuwtje bij: één van de gorgeous makelaars van de Oppenheim Group is namelijk zwanger!

Sunset baby's

In de afgelopen seizoenen van Selling Sunset zagen we al volop relatie-struggles en kinderwensen voorbij komen. Van de moeizame zwangerschappen van Maya Vander tot Mary's vruchtbaarheidsbehandelingen: het gaat allemaal niet vanzelf.

Ook beauty Heather El Moussa liet al weten dat zij en hubby Tarek El Moussa bezig waren met een kinderwens. En het lijkt er nu op dat die wens inderdaad in vervulling gaat.

Aankondiging

Met een prachtige set foto's van haar familie kondigt Heather op Instagram namelijk aan dat ze in verwachting is! "Surprise! Baby El Moussa coming early 2023!" schrijft ze bij de serie gorgeous strandkiekjes.

In gesprek met People vertelt Heather dat ze middenin een serie IVF-behandelingen zaten en dat er zelfs een datum geprikt was voor een embryotransfer later dit jaar. "Het was een gigantische shock. We hadden dit totaal niet verwacht. We hebben net IVF gedaan. We hadden ingevroren embryo's. We hadden een heel plan." Maar nu is het dus toch zonder al die extra stappen gelukt voor het happy couple. "De wereld heeft ons gebracht wat meant to be was. Ik ben zo excited dat het op deze manier is gebeurd", deelt Heather.

Felicitaties

De comments bij de aankonding stromen al over van de felicitaties en gelukswensen. Chrishell schrijft bijvoorbeeld: "Zo zo zo blij voor jou! Die kleine is lucky to have you!" Ook Maya, Romain en Chelsea delen hun liefde voor het stel in de reacties.

Congrats, Heather en Tarek!

Bron: Instagram @heatherraeyoung, People | Beeld: Selling Sunset