Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

Douwe Bob deelt lieve foto met zoontje: 'Twee druppels water'

De kleine Elias heeft al net zo'n cheeky lach als zijn vader.

Eind mei werd Douwe Bob voor de derde keer vader en kwam zoontje Elias Lieven ter wereld. De kleine spruit begint steeds meer op zijn vader te lijken, zo blijkt wel uit een te lief kiekje dat de zanger op Instagram deelt.

Vader-zoon moment

Het is finally lekker weer en daar geniet Douwe Bob met volle teugen van. Enne, dat doet hij niet alleen. Samen met zoontje Elias ligt hij heerlijk te luieren in het gras. Op Instagram deelt hij een te schattige foto van het vader-zoon moment. "Dikke chill 2.0...", schrijft hij bij de selfie.

Niet van de slager

Met zijn blauwe kijkers en cheeky smile begint de kleine Elias steeds meer op zijn vader te lijken, zo valt veel volgers op. "Oh jee, precies jij!", "Twee druppels water" en "Zo, die is niet van de slager", klinkt het volop in de comments. "Oh kijk nou! Als die niet op pappa lijkt... Echt één gezicht", aldus een andere volger.

Drie kinderen

Het is een vruchtbaar jaar voor Douwe Bob. Want naast zoontje Elias, kreeg hij ook nog twee dochters. De zanger werd afgelopen december voor het eerst vader. Samen met Loes van Delft, met wie hij goed contact heeft, verwelkomde hij dochtertje Bobby Lou. Later die maand werd zijn tweede dochter geboren, maar de muzikant is tot dusver niet betrokken bij haar leven. Begin dit jaar kondigde hij aan dat er nóg een kindje onderweg was. Samen met zijn partner Anouk verwelkomde Douwe Bob op 31 mei hun zoontje Elias.

Hij noemde zijn plotselinge meervoudige vaderschap eerder al eens ‘onorthodox en misschien niet zoals het heurt’, maar dat neemt niet weg dat de zanger dolgelukkig is met zijn drie kinderen. “Het is een speciaal ding, een soort luikje in je hart dat opengaat, waarvan ik niet wist dat ik het had”, vertelde hij eerder in Boerderij van Dorst. Lief!

Bron: Instagram @douwebob | Beeld: BrunoPress