Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ayleen openhartig over haar vertrek in Ex on the Beach: Double Dutch

'Taier had net zo goed Lynn naar huis kunnen sturen', aldus de Twentse beauty.

In Ex on the Beach: Double Dutch neemt Ayleen geen blad voor de mond. De beauty is duidelijk niet vies van een beetje drama en staat dan ook graag in de center of attention. Helaas was de aflevering van deze week ook haar laatste. De Twentse blikt met Grazia terug op de spraakmakende aflevering én haar connectie met bestie Romée.

In de middag krijgt ‘Queen’ Taier een snoeiharde opdracht: ze moet per direct één heer en één dame wegsturen. Uiteindelijk besluit ze dat tortelduifjes Joao en Ayleen, die het net weer goed hadden gemaakt, hun koffers moeten pakken.

Geen kans

“Ik had ergens wel verwacht dat Taier mijn naam zou noemen, omdat ze een jongen en een meisje naar huis moest sturen en Joao en ik waren natuurlijk veel samen", vertelt Ayleen als we met haar bellen. "Anderen kregen van mij ook niet een kans om bij hem te komen.” De beauty zag het dus wel aankomen. “Maar toen ze mijn naam zei, dacht ik wel WTF. Je had net zo goed Lynn naar huis kunnen sturen, want iedereen werd gek van haar. Maar Taier kon goed met haar. Dus ja, dat is gewoon k*t.”

Zielig

“Ik vond het wel echt heel jammer dat ik weg moest”, vertelt de EOTB-ster. Enne, dat zorgt vooral bij Romée voor veel verdriet. Eerder zag ze al hoe Luca de villa moest verlaten, en nu moet ze ook nog eens afscheid nemen van bestie Ayleen. “Ik zag nu pas dat Romée moest huilen nadat ik wegging, dat vond ik echt zielig.”

Doordat beide dames verleidster zijn geweest in Temptation, kenden ze elkaar al. Zo reageerden ze vaak onder elkaars Insta-posts. “Net als met Harrie, die heeft natuurlijk ook al vaker aan deze programma’s meegedaan. Daar deel je dan toch iets mee.” Doordat Romée en Ayleen al het een en ander gemeen hadden met elkaar, trokken ze veel met elkaar op in de villa. “Wij waren niet bij elkaar weg te slaan, we waren echt de hele tijd bij elkaar.”

Contact

Het is dan ook logisch dat de twee nog veel contact met elkaar hebben. “Maar eigenlijk heb ik met bijna iedereen nog goed contact.” Ook ex Luca spreekt Ayleen nog veel. “Hij woont superdicht bij mij, dus als we afspreken met de rest, gaan wij vaak samen die kant op. Die jongen komt niet van me af”, grapt ze.

In haar laatste aflevering zagen we dat het nog even heel gezellig werd met Joao onder de lakens, maar bloeit er ook iets op tussen de tortelduifjes? “Ik weet dat er een roddel rondgaat over mij en Joao, maar daar kan ik verder nog niks over zeggen”, aldus de beauty. We zijn benieuwd…

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch (MTV)