Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bas Smit en Nicolette van Dam vieren bijzondere mijlpaal

Tijd voor een feestje!

Opening Boekenweek 2022 met 70ste Boekenbal

Laatst was het nog reden voor een feestje omdat ze zeven jaar getrouwd waren, en nu valt er nog meer te vieren voor Bas Smit en Nicolette van Dam. Hun gloednieuwe boek Amsterdam Heeft Alles is namelijk vandaag uit!

Liefde voor Amsterdam

Bas en Nicolette zijn altijd heel open geweest over hun liefde voor onze hoofdstad. En hoe zorg je dan dat iedereen nét zo verliefd wordt op Amsterdam als jijzelf? Dan deel je natuurlijk je favoriete verborgen hotspots.

Daarom hebben de twee heel hard gewerkt aan hun boek Amsterdam Heeft Alles. En met alles, bedoelen dan ze dan ook echt álles. Van restaurantjes tot heerlijke parken en van de beste shop-spots tot culturele hoogstandjes.

Tipje van de sluier

In gesprek met Beau Monde deelde Nicolette ook al een aantal van haar favoriete stekjes in Amsterdam tussen haar 'blijmakers'. Nicolette deelt: “Ik ben echt verliefd op onze eigen stad. Mijn man Bas en ik zijn Amsterdam de afgelopen maanden gaan herontdekken voor ons boek Amsterdam heeft alles, dat net verschenen is. We hadden niet verwacht dat we nog zo verrast zouden worden, ondanks dat ik hier m’n hele leven al woon en we de stad echt goed kennen. Er zijn zoveel verborgen pareltjes. In het boek nemen we je mee langs al deze bijzondere plekken.”

View this post on Instagram

A post shared by Bas Smit (@bassmit)

Zo laat ze al weten wat haar favoriete kapper is (Het Haartheater), en in welke hotels ze samen met haar hubby graag en nachtje gaat logeren in eigen stad (het Conservatorium Hotel of The Grand). Ook kan een shout-out naar het familiebedrijf van de Van Dams natuurlijk niet ontbreken: "Ik word ook heel blij van Brasserie van Dam, ons restaurant in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam, dat ik samen met mijn broer Sebastiaan run."

Kortom: genoeg mooie hotspots om te checken!

Benieuwd wat er verder op Nicolettes lijstje van blijmakers voorkomt? In de nieuwste Beau Monde kun je de volledige lijst terugvinden. Ook vind je in deze editie een uitgebreid interview met Tanja Jess over onder andere haar relatie met Charly Luske, en een interview met rapper Diggy Dex. Nu in de winkels.

Bron: Beau Monde, Instagram @Bassmit | Beeld: Brunopress