Leuk: Nicolette van Dam deelt babynieuws op Instagram

'We verheugen ons zo op je komst', aldus Nicolette.

Lees ook

De familie van Dam krijgt er binnenkort een nieuwe spruit bij! Het schoonzusje van Nicolette van Dam is namelijk in verwachting van een zoontje en vierde dit weekend haar babyshower. Op Instagram laat Nicolette weten niet te kunnen wachten om haar neefje te verwelkomen.

Babyshower

Afgelopen februari maakten de broer en schoonzus van Nicolette van Dam op Instagram bekend dat ze in verwachting waren van een tweede kindje. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en laat de komst van hun zoontje niet lang meer op zich wachten. Om dat te vieren stond er afgelopen weekend een heuse babyshower op de planning. En als er een feestje is, dan zijn Nicolette en haar dochters uiteraard van de partij om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Via Instagram Stories liet Nicolette haar volgers gisteren al meegenieten van het feestfestijn. Zo zagen we overal blauwe en witte ballonnen en zomerse tafelschikkingen met daarop de lekkerste hapjes en drankjes. A-ma-zing!

Little boy

Geheel in thema trokken Nicolette en haar dochters Lola en Kiki hun mooiste blauwe jurkjes uit de kast, zo is te zien op een foto die de trotse mom deelt. Ze kan duidelijk niet wachten op de komst van haar neefje. “Oh little boy…”, schrijft ze bij de lieve foto met haar dochters. “We verheugen ons zo op je komst 💙👶🏼💙 #neefje”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lieve reacties

Onder de foto van Nicolette en haar dochters stromen de liefdevolle reacties binnen. Zo regent het blauwe hartjes van onder anderen Emma Heesters en hubby Bas Smit. “Wat een plaatje dit! Mooie dames en prachtig gedekte tafels. Daar houden we van!” schrijft een volger. Een ander reageert: “Ah wat leuk! Gefeliciteerd 💙”

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook