Nicolette van Dam en Bas Smit vieren 7-jarig huwelijk op hilarische wijze

'Ik word hier heel naar van!'

Lees ook

Ze zijn inmiddels niet meer bij elkaar weg te denken: Nicolette van Dam en Bas Smit zijn absolute relationship goals, toch? Van een gigantische bos rozen om de 15e anniversary van hun verkering te vieren, tot hun twee prachtige dochters. Gisteren vierden de twee hun zevenjarig huwelijk echter op wel heel, uh…smakelijke wijze.

Uitgepakt

In een video die Bas Smit deelde op zijn TikTok-pagina, is te zien dat het happy couple gezellig met elkaar in een restaurantje zit, waar Nicolette twee prachtig luxe ingepakte cadeautjes mag uitpakken.

Dat het sieraden zijn, is al snel duidelijk, maar Nicolettes eerste reactie is geen blijdschap of liefdevolle blik. De actrice barst in lachen uit en grinnikt: “Wat goor, gadverdamme! Ik word hier heel naar van.” Excuse you?

Worst case

“Laat zien!” lacht Bas mee, waarop Nicolette met een licht afgrijzen de oorbellen laat zien: twee ronde schijfjes leverworst in een kunststof jasje.

“Tja, een slagersdochter hè”, legt Bas zijn keuze uit, terwijl Nicolette nog een bezwaar tegen de oorbellen maakt: “Waarom heb je geen grillworst gedaan? Dat vind ik lekkerder!” Toch blijft Bas overtuigd van zijn uh, romantische cadeau. “Ik denk dat ze je onwijs goed staan”, vertelt hij.

Herkansing

Wanneer er een tweede, identiek cadeautasje verschijnt, zien we de bui dan ook al hangen. “In de herkansing, want ze houdt opeens niet van worst”, lacht Bas. Ook bij het volgende sieradendoosje barst Nicolette in lachen uit.

“Nou, hoezo dit dan?” giechelt ze, terwijl ze een set komkommeroorbellen uitpakt. “Ik houd helemaal niet van komkommer!” roept ze nog uit. “Het kleurt zo goed bij je jurk”, verkoopt Bas zijn hilarische anniversary gift nog, tussen het lachen door.

@bassmit

7 jaar getrouwd dus even uitgepakt hoor 😂😂😂 #slagersdochter @nicolettevandam1 #oorbellen #worst #fyp @#foryou

♬ origineel geluid – Bas Smit

Eindeloze mogelijkheden

Als dit de cadeaus zijn voor hun zevenjarig huwelijk, zijn we alvast benieuwd naar de komende jubilea van het stel. Wie weet: volgend jaar dan tóch een setje met grillworst? Of een volledige saladeset met tomaatjes? Wij zijn nú al benieuwd.

Bron: TikTok @bassmit | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook