Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

ViaPlay komt met nieuwe datingshow waarbij singles elkaar ontmoeten in de natuur

En je kunt je nog opgeven!

Group of Friends Raft Down Deschutes River in Eastern Oregon

Love Island, Are You The One en De Bachelor: het zijn allemaal datingshows waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Wat al deze programma's met elkaar gemeen hebben, is dat de deelnemers in een luxe villa vertoeven tijdens hun zoektocht naar de ware liefde. Bij de nieuwe datingshow Love Raft is dat wel even anders, want hierbij leren singles elkaar kennen op – jawel – een vlot.

In de natuur

Streamingdienst Viaplay komt met een nieuwe datingshow, genaamd Love Raft. In dit unieke datingformat laten tien vrijgezelle mannen en vrouwen hun drukke, dagelijkse bestaan achter zich en dompelen zich, omgeven door de natuur, onder in een liefdesavontuur. Ver weg van alle prikkels en hectiek, krijgen ze de ruimte om elkaar (en zichzelf) te leren kennen.

De datingshow is gebaseerd op het succesvolle Deense format Wild Love, geproduceerd door Story Productions. Hierbij ontmoeten tien singles elkaar voor het eerst in een prachtige plek in de Zweedse natuur, waarbij ze door een professionele matchmaker aan elkaar worden gekoppeld. Vervolgens krijgen de kersverse stellen de taak om samen een vlot te bouwen, waarmee ze vervolgens de rivier afzakken. Zouden ze gedurende dit avontuur de liefde vinden? Aan het einde van iedere dag ontmoeten de koppels elkaar aan de oevers van de rivier en slapen ze onder de sterrenhemel.

Kandidaten

Klinkt bovenstaande omschrijving jouw als muziek in de oren? Dan kun je je zelfs nog opgeven voor het programma. "Ben jij single, tussen de 23-34 jaar oud en laat jij een kans op liefde niet aan je voorbij gaan? Ben je eraan toe om je volledig over te geven aan de natuur en even helemaal ‘offline’ te gaan? Waag je aan de meest onvergetelijke en avontuurlijke reis van je leven en vind de liefde op één van de mooiste rivieren van Zweden", zo luidt de beschrijving.

Wanneer we de show op Viaplay kunnen bingen, is helaas nog niet bekend. Sinds 1 maart is Viaplay beschikbaar in Nederland met als belangrijk speerpunt het creëren van lokale content. Dragons' Den, de wereldwijd succesvolle show die ondernemers de kans geeft om hun zakelijke ideeën te pitchen aan een panel van investeerders, is als eerste originele productie in Nederland te zien op Viaplay. Later dit jaar volgen Celebrity Masterchef en Powervrouwen. We can't wait!

Bron: Viaplay | Beeld: iStock

Lifestyle
  • A fun end of summer vacation, a group of men take a casual rafting trip on the Deschutes River in Oregon state, enjoying white water rapids and fly fishing. Three day trip, starting in Warm Springs and pulling out in Maupin.