Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Joey en Luna vertellen hoe het nu tussen hen gaat

Zijn de twee nog samen?

Joey en Luna moesten vorig seizoen net voor de grote Love Island-finale de villa verlaten, maar dat betekende heus niet dat het finito was tussen de twee. Na hun deelname maakten de twee al snel bekend een stelletje te zijn. Hoe het nu tussen Joey en Luna gaat? Ze vertellen het aan Love & Reality.

Casa Amor

We weten inmiddels dat niet ieder koppel nog bij elkaar is van vorig seizoen. Zo zijn winnaars Job en Esmee bijvoorbeeld niet meer samen. Maar hoe zit dat bij Joey en Luna?

De vonk tussen Luna en Joey sloeg meteen over toen Luna vorig seizoen in Casa Amor kwam, weet Joey te vertellen. “Mijn leukste herinnering was het moment dat ik Luna binnen zag lopen in Casa Amor. Hoe raar het ook klinkt, een maand voordat ik meedeed aan Love Island heb ik het met mijn vrienden over Luna gehad", vertelt Joey. Hij kende Luna namelijk al een beetje. “Ik kende haar eigenlijk alleen via via en vertelde mijn vrienden dat ‘als ik niemand zou ontmoeten op Love Island ik haar erna een berichtje zou sturen om een keer af te spreken’. Hoe bizar was het dat precies Luna binnen kwam lopen in Casa Amor!”

Relatiestatus

Inmiddels zijn we al een jaar verder en gaat het nieuwe seizoen van Love Island volgende week alweer van start. De lovebirds gaan het nieuwe seizoen in ieder geval gezellig samen kijken!

"Tussen Luna en mij gaat het super! We zijn nog steeds erg verliefd en beseffen beiden hoeveel geluk we hebben dat we elkaar op deze manier ontmoet hebben. Ons leven is in een jaar in een positieve zin heel erg veranderd en we zijn Love Island heel erg dankbaar. We gunnen dit de toekomstige deelnemers ook en hopen dat ook zij de liefde zullen vinden.” Ahw!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island