Love Islands Joey en Luna reageren: kenden ze elkaar al voor Love Island?

De twee vertellen aan Grazia hoe het zit.

Lees ook

Joey en Luna moesten helaas nog vóór de grande finale de Love Island-villa verlaten. Grazia sprak onlangs met de twee over hun avontuur op Love Island én vroeg hun naar de veelbesproken roddel van de afgelopen weken. Kenden Joey en Luna elkaar al voor hun deelname?

Gossip

Ieder jaar zorgt Casa Amor voor behoorlijk wat opschudding in het programma. Ook dit jaar gebeurde er weer genoeg om over na te praten, want onder andere Joey nam iemand (Luna, red.) mee naar de villa. Echter was dat niet het enige waar flink over werd geroddeld, want een oplettende fan meende te weten dat Joey en Luna elkaar al een tijdje kenden in real life. Ze zouden elkaars Instagram-foto's hebben geliked en vrienden zijn op Facebook. Het stel legt aan Grazia uit hoe dat precies zit.

Via via

“Ik wist wel wie Joey was, maar we hadden nog nooit met elkaar gesproken vóór Love Island“, vertelt Luna. Via gezamenlijke vrienden hebben ze elkaar wel een paar keer gezien. “Ik heb altijd gevoetbald. Jongens die bij mij in het team zaten kwamen uit Lisse en dat zijn weer vrienden van Luna”, legt Joey uit.

“Ik was vroeger wel eens bij mijn teamgenoten in Lisse en dan was Luna er soms ook bij.” Maarre, tot een echte conversatie tussen de twee kwam het destijds niet. “Ik heb Luna toen nooit echt gesproken, maar volgde haar wel op Instagram en Facebook. Het is dus niet dat ik haar al écht kende”, aldus Joey. Aha!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook