Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum deelt zoete foto's met dochtertje Molly

'Nog even genieten van die tijd met haar.'

Premiere Zwanger en Co

Samen met vrouw Bettina Holwerda heeft Jim Bakkum inmiddels drie prachtige kids: zoontje Lux, en dochtertjes Posy en Molly. Op Instagram delen de ouders regelmatig lieve foto's, waardoor we een klein beetje mee kunnen genieten met hun hun gelukkige gezinnetje. Zo postte vader Jim vandaag een emotioneel bericht over zijn jongste dochter.

Kleine Molly

Inmiddels zijn Jim en Bettina al ruim 11 jaar met elkaar getrouwd, en in die tijd hebben zij samen drie kinderen gekregen. De tijd vliegt, merkt ook trotse papa Jim. Hij deelt vandaag namelijk een set bijzondere kiekjes van zijn jongste dochter Molly, met daarbij een lief bericht.

De kleine Molly is immers op 1 maart 2019 geboren, en is nu alweer 3 hele jaren oud. En dat betekent dat Molly binnenkort in de voetsporen van haar oudere broer en zus gaat volgen: op naar de basisschool!

Genieten

Maar goed, zover is het nog niet. Nog heel even hebben Jim en Bettina daarom de tijd om volop van Molly's aanwezigheid te genieten. Zo is er bijvoorbeeld nu nog uitgebreid tijd voor ontbijtjes in de tuin met vader en dochter.

"Ontbijtje in de zon ☀️", begint Jim zijn bericht. "Nog driekwart jaar en dan gaat deze ook fulltime naar school, dus nog even genieten van die tijd met haar", aldus de zanger en acteur.

Bijzondere momenten

Het is duidelijk dat Jim zich helemaal thuis voelt in zijn rol als vader. Onlangs nog deelde hij bijvoorbeeld een bijzondere mijlpaal met Molly: voor het eerst ging de kleine meid namelijk mee naar het theater om haar moeder in actie te zien als Belle in de musical Belle en het Beest.

“De allereerste keer haar moeder op het toneel, daar moest natuurlijk haar eigen prinsessenjurk voor aan”, deelde Jim toen al. “Inclusief een half door zichzelf verscheurde tekening die gegeven moést worden.”

Bron: Instagram @jimbakkum | Beeld: Brunopress