Cute! Jim Bakkum deelt bijzonder moment met dochtertje

'Daar moest natuurlijk haar prinsessenjurk voor aan', vertelt de acteur.

Jim Bakkum en dochtertje Molly hebben gisteren een bijzondere dag beleefd samen. De kleine meid mocht namelijk voor het eerst naar haar moeder kijken als Belle in Belle en het Beest De Musical. Op Instagram deelt de acteur hoe dit speciale moment is verlopen, inclusief een té lief kiekje.

Klein en groot prinsesje

“Vandaag mocht ons kleine prinsesje voor het eerst haar eigen mama prinses aanschouwen in het theater”, begint Jim Bakkum zijn verhaal bij de lieve foto’s van Bettina Holwerda en dochters Posy en Molly. “En dat ging goed. Op wat keiharde ‘mamaaaa’s’ na, is ze gelukkig op mijn schoot gebleven en niet het toneel opgerend”, gaat de acteur verder.

Well dressed

De dochters van Jim en Bettina waren absoluut gekleed voor de gelegenheid. “De allereerste keer haar moeder op het toneel, daar moest natuurlijk haar eigen prinsessenjurk voor aan”, vertelt Jim over zijn jongste dochter Molly. “Inclusief een half door zichzelf verscheurde tekening die gegeven moést worden.”

Dat Molly braaf op de schoot van haar vader bleef zitten tijdens de voorstelling, had ook zo zijn nadelen, vertelt Jim. “Dat ik een heel nat kruisgedeelte heb door de doorgelekte luier van onze kleine prinses, hebben we het effe niet over. Mooie zondag 💛”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Lieve reacties

Onder de foto’s stromen de liefdevolle reacties binnen. Zo schrijft acteur en danser Juvat Westendorp: “Wat zal ze trots zijn! Dit is liefde.” Ook Monique Smit reageert op de lieve kiekjes. “Zo bijzonder”, schrijft ze. “Smelt”, reageert Leontine Borsato tot slot. Ook wij smelten helemaal weg bij de schattige foto’s van de Bakkums. Cute!

Bron: Instagram @jimbakkum, Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws