Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicolette van Dam deelt: dit zijn haar absolute blijmakers

'De toastjes-avonden zijn heilig', deelt de actrice

The Best Of De Amsterdamse Zomer

Uiteráárd wordt Nicolette van Dam heel gelukkig van haar hubby Bas Smit – hoewel hij er soms wat bijzondere ideeën op na houdt qua anniversary gifts. Maar in gesprek met Beau Monde deelt de actrice dat zij geluk vindt in heel veel kleine (en grote!) dingen. Zo deelt ze onder meer over hoe zij quality time met haar gezin doorbrengt.

Family time

Het gaat er in huize Van Dam-Smit altijd gezellig aan toe. "Ik ben echt een familiemens, en de toastjes-avonden met Bas en onze dochters Lola en Kiki aan de kleine tafel in ons huis zijn dan ook heilig", deelt Nicolette. Ze vertelt: "We halen allerlei lekkers in huis, zoals verschillende kaasjes, ham, versgebakken stokbrood, hummus en kippenpootjes. En dan gaan we met z’n vieren op de grond aan de salontafel zitten om uitgebreid hapjes te eten en te kletsen. Meestal gevolgd door spelletjes, want dat is echt ons ding." Cute!

Grote liefde

Ook kan een shout-out naar manlief Bas Smit natuurlijk niet ontbreken. "Ik word nog elke dag blij van samenzijn met Bas, de liefde van mijn leven. Hij is mijn beste vriend, een geweldige vader en een heerlijke lover", laat Nicolette weten.

Ze vertelt wat ze zo waardeert aan haar grote liefde: "Ik ben zo trots op hoe hij in het leven staat: altijd energiek, in voor nieuwe dingen en de hele dag bezig met iedereen blij maken. En hij heeft me de twee mooiste meiden gegeven."

Liefde voor Amsterdam

Maar met stip op plek één? Daar staat onze hoofdstad. Nicolette deelt: "Ik ben echt verliefd op onze eigen stad. Mijn man Bas en ik zijn Amsterdam de afgelopen maanden gaan herontdekken voor ons boek Amsterdam heeft alles, dat net verschenen is. We hadden niet verwacht dat we nog zo verrast zouden worden, ondanks dat ik hier m’n hele leven al woon en we de stad echt goed kennen. Er zijn zoveel verborgen pareltjes. In het boek nemen we je mee langs al deze bijzondere plekken."

Benieuwd wat er verder op Nicolettes lijstje van blijmakers voorkomt? In de nieuwste Beau Monde kun je de volledige lijst terugvinden. Ook vind je in deze editie een uitgebreid interview met Tanja Jess over onder andere haar relatie met Charly Luske, en een interview met rapper Diggy Dex. Vanaf woensdag 6 juli in de winkels.

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress