Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefdes Debbie deelt update over haar liefdesleven

De B&B-eigenaresse licht een tipje van de sluier op...

Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames van B&B Vol Liefde mocht het bij Debbie allemaal niet zo vlotten. Gezellig was het bij vlagen wel met Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan, maar een echte romantische klik? Daar was geen sprake van. Kritische kijkers doopten de voormalig Amsterdammer zelfs om tot echte 'Ice Queen'. Maar inmiddels is Debbie helemaal happy in de liefde, deelt ze met De Telegraaf.

Van ijskoningin naar warme relatie

Hoewel de vonk niet oversprong tijdens B&B Vol Liefde, deelde Debbie eind vorig jaar al dat zij nu toch een partner heeft gevonden. Maar wie dat dan is? Dat houdt de Amsterdamse dame in Salermo under wraps. Zo zijn op haar Instagram-pagina alleen kiekjes te vinden waarop haar vriend onherkenbaar is gemaakt.

Vandaag deelt Debbie dat zij nog altijd heel gelukkig is met haar vriend: "In het programma zocht ik naar de liefde, maar die heb ik uiteindelijk gewoon hier in Salerno gevonden. Mijn vriend helpt me enorm, we doen het echt samen. Ontzettend fijn om mijn droom én la dolce vita nu te kunnen delen."

Leven in Italië

"Ik ben elke dag blij dat ik dat heb gedaan", vertelt ze over haar beslissing om naar Salermo te vertrekken. "Het draait hier echt om genieten, buiten zijn en vooral héél veel lekker eten. Zuid-Italiaanse avonden op het terras duren tot ver na middernacht en ikzelf kook ook steeds uitgebreider. Ben ik vrij, dan ga ik het liefst naar het strand. De Amalfikust is prachtig."

Maar het is echt niet alleen maar lol, deelt Debbie ook. De onderneemster gaat meer voor een work hard, play hard-aanpak. "Al is het zeker geen permanente vakantie. De B&B zit zeker na mijn deelname aan B&B Vol Liefde altijd vol", deelt de succesvolle business-vrouw.

Bron: De Telegraaf | Beeld: B&B Vol Liefde