Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag EOTBDD's Ayleen er vroeger uit

Wat schattig!

In Ex on the Beach: Double Dutch neemt Ayleen geen blad voor de mond. De beauty is duidelijk niet vies van een beetje drama en staat dan ook graag in de center of attention. Aan deze kiekjes uit de oude doos te zien was dat vroeger niet veel anders.

Reality-tv

In de tweede aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch kwam Ayleen uit de zee gelopen als ex van Luca én Joao. Maarre, dit is niet het eerste realityprogramma waar de Twentse aan meedoet. De beauty deed in 2019 namelijk mee als verleidster aan Temptation Island, waar ze haar charmes afvuurde op Heikki, die samen met zijn toenmalige vriendin Milou de ultieme relatietest aanging.

Heikki miste zijn vriendin zó erg, dat hij troost zocht bij verleidster Ayleen. Op een gegeven moment liet hij zelfs ontglippen dat er ‘gevoelens ontstonden’ voor de beauty. Uiteindelijk wist hij zijn feelings voor Ayleen onder controle te houden en verliet hij het eiland als koppel met Milou.

Uit de oude doos

Met haar lange lokken en volle lippen is Ayleen absoluut een knappe verschijning. Enne, dat was vroeger niet anders. LoveReality vond enkele kiekjes van vroeger van de beauty en deelde deze op Instagram.

Op de eerste foto is te zien dat Ayleen back in the day met een rode coupe door het leven ging – wat haar verrassend goed stond. Het ultieme schattige kiekje van de beauty is echter te zien op de tweede slide. Als kind had de Twentse namelijk een prachtige bos donkerblonde krullen. So cute!

Bron: LoveReality | Beeld: MTV (Ex on the Beach: Double Dutch)