Dit is waar je EOTBDD’s Ayleen al van kunt kennen

De beauty deed eerder mee aan dít programma.

Lees ook

Ex on the Beach: Double Dutch is nog maar net begonnen, maar de sexy originals zagen in de aflevering van zondagavond maar liefst drie (!) exen aanspoelen. Eén van de exen is Ayleen. Kwam zij jou al bekend voor? Dat kan, want zij deed eerder mee aan een ander realityprogramma.

Temptation Island

In de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zagen we hoe Romée het strand op kwam wandelen als ex van Luca. Romée was geen onbekende voor de kijkers, want zij deed eerder al mee aan Temptation Island. Enne, ook Ayleen kun je van dit realityprogramma kennen.

Ayleen deed in 2019 namelijk mee aan Temptation Island, waar ze haar charmes afvuurde op Heikki, die samen met zijn toenmalige vriendin Milou de ultieme relatietest aanging. Heikki miste zijn vriendin zó erg, dat hij troost zocht bij verleidster Ayleen. Op een gegeven moment liet hij zelfs ontglippen dat er ‘gevoelens ontstonden’ voor de beauty. Uiteindelijk wist hij zijn feelings voor Ayleen onder controle te houden en verliet hij het eiland als koppel met Milou.

Twee exen

Anno 2022 richt Ayleen haar verleidingskunsten op Ex on the Beach: Double Dutch. Daar heeft ze niet één, maar twee exen zitten. Zo is ze de ex van Luca, maar heeft ze ook een verleden met Joao. Enne, met die laatste lijkt ze het wel héél gezellig te hebben. Drama incoming

Bron: LoveReality | Beeld: MTV (Ex on the Beach: Double Dutch)

Laatste nieuws

Zie ook