Chantal Janzen deelt kiekje met zoon: ‘Hij is verdomd goed gelukt’

'Echt trots ben ik', laat de presentatrice weten.

Lees ook

Chantal Janzen en hubby Marco Geeratz hebben samen een groot samengesteld gezin. Samen hebben ze twee zoontjes, James en Bobby, en Marco heeft nog drie kinderen met zijn vorige vrouw. Gelukkig klikt het ontzettend goed en vormen ze one happy family met z’n allen. Maarre, kleine kindjes worden ook groot, zo beseft Chantal als ze naar haar oudste zoon kijkt.

Zien opgroeien

“Kleine kindjes zijn echt heel leuk, ik geniet iedere dag van dat nog mollige bijna kleuter-personage”, schrijft Chantal, doelend op zoontje Bobby – die op 3-jarige leeftijd al regelmatig de show steelt op Instagram met zijn eigenzinnige kledingstijltje. “Nu vond ik het al leuk om te zien bij m’n bonuskinderen, ik had nooit gedacht dat ik ook zó kon genieten van het groter worden en het zien opgroeien van mijn oudste.” Zoon James is inmiddels 13 jaar oud en dus een echte puber to be. “De gesprekken en vooral de lol die we hebben met hem. Echt trots ben ik, want hij is verdomd goed gelukt.” Ahw!

Strange things

“Zo bijzonder om te zien, dat groeiproces bij dit fijne exemplaar hier naast me”, klinkt het in de caption bij een lieve foto samen met zoonlief James. “Niet meer klein, en heel af en toe ineens nog wel. Maar echt, iedere fase is uniek toch? En gelukkig maar, want terugbrengen naar de winkel gaat niet meer”, grapt de presentatrice. “Al heeft iedere ouder dat gevoel wel eens gehad, dat je ze bijna op Marktplaats had willen zetten. Je groeit gelukkig zelf ook met hen mee, en je geduld en aanpak ook.”
Inmiddels is James in een fase beland waarop híj zijn ouders soms het liefst op Marktplaats wil zetten: “Dat-ie z’n ouders soms very strange things vindt nemen we ook op de koop toe ❤️.”

Gezinsuitbreiding

Onlangs deelde Chantal nog leuk babynieuws, de beauty wordt namelijk stiefoma! Naast James en Bobby heeft Chantal nog drie stiefkinderen, namelijk Zion, Isaa en Esmée. Laatstgenoemde is al een tijdje samen met Vincent van den Ende (inderdaad, de zoon van Joop van den Ende). Een paar weken geleden maakte Esmée het heuglijke nieuws op Instagram bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. “Here comes the sun 👶🏼”, schreef ze op Instagram bij de bekendmaking.

Bron: Instagram @chantaljanzen.official | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook