Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trommel je besties op: Spotify krijgt karaoke-functie

'Rolling in the deeeeeeep'

Drankjes doen en meeschreeuwen met de allerleukste hits klinkt als de perfecte avond uit voor jou en je vriendinnen, toch? Zo'n avondje kun je vanaf nu ook prima thuis houden, want Spotify komt namelijk met een karaoke-functie!

Nieuwe functie

Of jij en je vriendinnen nou de sterren van de hemel zingen of alle noten van Adeles nummers net niet halen: karaoke is altijd een feestje. Spotify lijkt het daarmee eens te zijn, want de nieuwe functie is everything we've dreamed of.

Attentie Spotify-gebruikers: je kan nu meezingen met al je favoriete nummers (van Harry Styles tot aan Antoon) dankzij de nieuwe karaoke-functie in de app. De 'Karaoke Mode' in de nieuwe update laat je meezingen met je favoriete hits terwijl de lyrics op het scherm verschijnen.

Punten halen

En je kan maar beter goed je best doen, want als het nummer afgelopen is krijg je een heus rapport waarin je zang beoordeeld wordt. Je kunt dus punten halen. De update wordt nog uitgerold en is dus nog niet voor iedereen beschikbaar, maar op TikTok delen mensen al videos van de nieuwe functie.

@lyramooon #greenscreenvideo okay! Not what i expected! Thats’s okay! #spotify #karaoke #arianagrande #bangbang ♬ original sound - gaelle! 🌈

Als je app up-to-date is, hoef je alleen maar naar het nummer te gaan dat je wilt zingen en op het 'sing' knopje te drukken rechts van het songtekst-scherm. Volgens insiders zal de update binnen enkele dagen voor iedereen beschikbaar zijn: dat wordt oefenen!

Bron: Upcoming | Beeld: TikTok, Sex and the City