Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit zijn de knappe zussen van Robin Martens

Ze lijken sprekend op elkaar!

Premiere Bon Bini Holland 3

Robin Martens verscheen als actrice regelmatig in de spotlights, maar voor zusjes Roxan en Lois is dat niet het geval. Wist jij dat de actrice twee zusjes heeft die sprekend op Robin lijken? Kijk mee.

Quality time

Robin deelt regelmatig lieve kiekjes van dochtertje Makéna en vriendlief Benjamin, maar zo heel af en toe worden ook zussen Roxan en Lois in het zonnetje gezet door de danseres.

De drie zusjes hebben een goede band en spenderen regelmatig quality time met elkaar. Zo plaatste Lois laatst nog een kiekje van de drie zussen op Instagram. Te zien is hoe ze samen op stap zijn geweest. "Best❤️🔥", schreef Lois in de caption.

Robin, Roxan en Lois zijn alledrie gezegend met mooie bruine lokken en hebben dezelfde ogen. Vooral Roxan en Robin lijken als twee druppels water op elkaar. Wat een knappe meiden!

Nichtje

Robin plaatst natuurlijk vaak kiekjes van dochter Makéna, maar ook nichtjes Roxan en Lois zijn dol op de kleine spruit.

Onder de foto wordt enthousiast gereageerd. "Lief nichtje", schrijft een volger. Ook schrijven sommige volgers hoeveel Lois op zus Robin lijkt. "Wauw Lois je lijkt echt op je zus niet normaal ❤️❤️", aldus een volger. Aha!

Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • NLD/Rotterdam/2021mmdd - Premiere Bon Bini Holland 3 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robin Martens