Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Stevie over deelname: 'Mijn vader vond het supervet'

'Als je bekend wilt worden, geef jezelf maar één keer bloot.'

In Ex on the Beach: Double Dutch zien we de kandidaten regelmatig helemaal losgaan. In veel gevallen zijn hun familieleden daar niet zo blij mee of schamen ze zich er zelfs voor. Toch was dat bij Stevie totaal niet aan de orde, vertelt ze aan Beautify.

Tijd voor een avontuurtje

De 25-jarige Stevie uit Heerlen omschrijft zichzelf als losbandig, sociaal en positief. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, feest erop los en trekt zich niks aan van wat anderen van haar vinden. Toen ze de oproep voor Ex on the Beach: Double Dutch voorbij zag komen, besloot ze dat ze wel zin had in een avontuurtje. Dat heeft ze geweten: ze werd gecast en haar deelname aan het programma heeft haar al veel opgeleverd.

EOTBDD-deelnemers lichten tipje van de sluier op over nieuw seizoen

Jezelf blootgeven

Toen Stevie aan haar ouders vertelde dat ze mee wilde doen aan Ex on the Beach: Double Dutch, reageerde vooral haar vader enthousiast. "Mijn vader vond het supervet", zegt ze. "Hij zei: 'Als je bekend wilt worden, geef jezelf maar één keer bloot.' Mijn moeder vond het wat minder, die dacht wel: 'Zolang je maar bij jezelf blijft.' En ik ben ook gewoon mijzelf gebleven."

Juice channel van de villa

Daarnaast vertelt Stevie aan Beautify dat zij en Jennifer samen een bijzondere rol vervulden in de villa. "Wij zijn meer de verslaggevers. Wij gingen alles notuleren, alles bijhouden en wij weten alles hoor... echt alles. Wij waren het 'juice channel' van de villa." Hopelijk krijgen we daar veel van te zien in de komende afleveringen, want we live for the drama!

Bron: Love Reality, Beautify | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch