EOTBDD-deelnemers lichten tipje van de sluier op over nieuw seizoen

Dat belooft veel goeds!

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in aantocht en we can’t wait. Het belooft weer een juicy seizoen te worden met veel lust, drama en misschien zelfs een beetje liefde. Wat we allemaal kunnen verwachten van het achtste seizoen? De deelnemers hebben een klein boekje open gedaan in gesprek met Grazia.

Sensatie

Vorige maand konden we al even kennismaken met de acht originals van komend EOTBDD-seizoen, en nu vertellen zij dus alvast het een en ander over hun avonturen in de villa. Als we hen moeten geloven, wordt dit seizoen nog heftiger dan andere seizoenen. “Heel veel drama, heel veel sensatie, er gebeurt continu wat. Er is geen moment dat er niets gebeurt”, vertelt Luca.

Ook Nick kan bevestigen dat dit seizoen één groot gekkenhuis wordt. “Dit seizoen wordt echt gek”, stelt Nick. “Ik heb alle seizoenen gezien, maar dit seizoen wordt echt next level. Er gaan dingen gebeuren die nog nooit eerder zijn gebeurd.”

Grappig seizoen

Jennifer en Stevie stellen dat er naast veel drama, ook een goede dosis humor aan te pas komt dit seizoen. “Naast drama, en lust, zijn er ook heel veel grappige stukjes.”

“Superveel drama, feesten, seks en eigenlijk gewoon alles wat van Ex on the Beach wordt verwacht”, aldus Joyce. Lynn doet daar nog een schepje bovenop en stelt dat zelfs zij verbaasd waren over sommige momenten die zijn gebeurd. “We waren zelf in shock”, voegt Joyce daar nog aan toe. Oh my!

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 12 juni elke zondag om 22:00 op MTV te zien.

Bron & beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook