Temptations Fleur zou eigenlijk meedoen aan dít programma

Wait, what?!

De knappe Fleur is absoluut een van de smaakmakers in het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Maarre, het had niet veel gescheeld of ze had helemaal niet aan Temptation meegedaan. De beauty had zich namelijk opgegeven voor een ander spraakmakend realityprogramma.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Spicy avondje

De spanning loopt behoorlijk op in de nieuwste aflevering van Temptation Island. Nadat Antonio beelden van zijn vriendin Cleo te zien kreeg, waarin zij aangaf een punt achter hun relatie te willen zetten, zocht hij steun bij Fleur. Samen doken ze de zee in voor een nachtelijke zwemsessie én zelfs een eerste zoen. Ook besloten de twee om samen onder de douche te springen, waar volgens Fleur wel wat meer gebeurde dan alleen zoenen. En daar bleef het niet bij. Ook tijdens de dreamdate beloofden ze weer een steamy avondje. “Er is wel wat gebeurd tussen mij en Fleur. We hebben seks gehad en ik heb er geen spijt van”, vertelt Antonio ’s ochtends. Ooh la la…

Geen stoker

Hoewel Fleur natuurlijk weet wat er precies tussen haar en Antonio is gebeurd, vond ze het toch spannend om de nieuwste Temptation-aflevering te kijken. “Op zich ben ik wel blij met deze aflevering, want ik ben wel oké neergezet”, vertelde ze gisteren op haar Instagram Stories. “Niet als een stoker of zo, dus daar ben ik wel heel blij mee.”

Ander realityprogramma

Het had echter niet veel gescheeld, of Fleur had deze fling met Antonio helemaal niet beleefd. Het was in eerste instantie namelijk niet de bedoeling dat ze aan Temptation Island zou meedoen, verklapte ze eerder deze week op Instagram. Op een vraag van een kijker of ze meedeed om bekend te worden, vertelt ze namelijk: “Het begon eigenlijk als ‘grap’. Ik zat in de casting van Ex on the Beach. Om een lang verhaal kort te maken werd het vanaf vorig jaar oktober heel serieus 😂”

“Dus in eerste instantie was het niet voor bekendheid”, gaat Fleur verder. Toch is ze zeker niet ontevreden met haar nieuwe fame. “Het is nu wel handig voor m’n eigen bedrijf etc. 😄❤️💕”

Bron: Instagram @fleur.js | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws