Temptations Fleur: ‘Ik ben blij dat ik niet ben neergezet als een stoker’

De beauty vond het spannend om de nieuwste Temptation-aflevering te zien.

Na de heftige boodschap die hij van Cleo ontving, trok Temptations Antonio gelijk naar de vrijgezelle Fleur toe. Dit resulteerde in een vrij spannend avondje. Op Instagram Stories blikt Fleur terug op de nieuwste aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Steamy avondjes

Het einde van Tempation Island: Love or Leave is in het zicht, en dat is wel te merken. De spanning neemt steeds meer toe, zo ook tussen Antonio en de knappe Fleur. Nadat Antonio beelden van Cleo te zien kreeg waarin zij vertelde een punt achter hun relatie te willen zetten, kwamen de shotjes op tafel en zocht hij steun bij Fleur. Samen doken ze de zee in voor een nachtelijke zwemsessie én zelfs een eerste zoen. Ook besloten de twee om samen onder de douche te springen, waar volgens Fleur wel wat meer gebeurde dan alleen zoenen…

Het was dan ook geen verrassing dat Antonio Fleur meenam op dreamdate. Hier beleefden ze minstens zo’n spannende avond als die ervoor, verklapt Antonio. “Er is wel wat gebeurd tussen mij en Fleur. We hebben seks gehad en ik heb er geen spijt van”, weet hij te vertellen. Fleur grapt even later tegen de camera’s: “Over negen maanden een mini-Tony.” Ooh la la

Geen stoker

Hoewel Fleur natuurlijk weet wat er precies tussen haar en Antonio is gebeurd, vond ze het toch spannend om de nieuwste Temptation-aflevering te kijken. “Ik heb de aflevering net gekeken, want ik krijg de beelden niet van tevoren te zien. Het is voor mij ook afwachten wat er uit wordt gezonden en wat er gezegd wordt”, vertelt de beauty op Instagram Stories.

“Op zich ben ik wel blij met deze aflevering, want ik ben wel oké neergezet”, gaat ze verder. “Niet als een stoker of zo, dus daar ben ik wel heel blij mee.” Ook de kijkers thuis reageren overweldigend positief, vertelt Fleur. Zo deelt ze een DM waarin iemand schrijft: “Ik vind het leuk om te zien dat je altijd jezelf bent! 😘” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Instagram @fleur.js | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws