Zien: dit is hoe Temptations Antonio er vroeger uit zag

Was hij vroeger ook al zo'n boefje?

“Jong”, “ondeugend”, en een “boefje” – Antonio wist bij zijn entree in Temptation Island direct indruk te maken op de single dames in de herenvilla. Dat hij die cheeky uitstraling al van jongs af aan heeft, blijkt nu wel weer. Love & Reality heeft namelijk enkele foto’s uit de oude doos van de deelnemer gevonden.

Antonio

Na het vertrek van Jan Sietse en Linde via de Swing of Love, was het natuurlijk tijd om een nieuw koppel te introduceren in Temptation Island: Love or Leave. Zo maakten we kennis met Cleo (21) en Antonio (24).

Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn ze een jaar officieel samen. De twee doen mee aan Temptation Island omdat ze het allebei moeilijk vinden om elkaar te vertrouwen.

Throwback

Natuurlijk werd er na zijn introductie even flink in de oude doos gegraven: had Antonio vroeger ook al die ondeugende uitstraling? Love & Reality is daarom eens goed de archieven ingedoken, en ze kwamen met een flinke selectie foto’s van de deelnemer. Oordeel zelf: is die brutale blik met de jaren gekomen, of had Antonio die gewoon altijd al?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Reality (@loverealitynl)

Reacties

Hilarisch genoeg reageert ook Antonio zélf op de nostalgische kiekjes. In de comments schrijft hij: “Tijdje geleden! 😂”, met een tag voor Danny Froger en Wolter Kroes.

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag te zien bij Videoland.

Bron: Love & Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws