Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: zó zag Fleur uit Temptation Island er vroeger uit

Wat een schatje!

Met haar tatoeages en signature haarstijl is Temptations Fleur absoluut een knappe verschijning. Toch zag ze er vroeger een tikkeltje anders uit. Kijk mee!

Spanning

Ever since Antonio de mannenvilla kwam binnenwandelen, was het raak tussen hem en Fleur. De twee kenden elkaar namelijk al voor Temptation Island: Love or Leave. "Cleo heeft ooit ruzie gezocht, omdat ze met mijn ex ging. En dat terwijl ik al twee jaar een relatie had met een andere jongen. En daar komt nog bij: ik was vijftien toen ik met die jongen ging. Dus ze is een beetje koekoek", legde Fleur uit in het programma.

Waar het niet bepaald botert tussen Cleo en Fleur, is dat met Cleo's boyfriend wel anders. Vanaf de eerste avond hadden Fleur en Antonio het al heel gezellig samen en de spanning tussen hen bouwde alleen maar op. Met een heel spannende dream date tot gevolg...

Kiekjes uit de oude doos

Dat Antonio onder de indruk is van Fleur, snappen wij wel. Met haar lange, donkere haren en prachtige make-up looks is ze absoluut een knappe verschijning en haar tatoeages geven haar een rauw randje. Dat is toch wel een verschil met vroeger, zo is te zien op enkele kiekjes uit de oude doos die LoveReality wist te bemachtigen.

Heel vroeger ging Fleur namelijk nog door het leven met korte, blonde haren. In combinatie met haar prachtige blauwe ogen en schattige wangetjes leek de beauty net een engeltje. Cute!

"Toen was ik nog lief 😂🤪❤️❤️", grapt Fleur zelf onder de foto's. Ook Temptations Jari reageert onder de jeugdige foto's van Fleur: "Toen al aan de ballonnen bedoel je hahahaha." Daarop antwoordt de brunette: "Hahaha ssst 😂" 

Bron: LoveReality, fem-fem | Beeld: Tom Cornelissen