Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Advocate: Jaimie Vaes erg opgelucht na aangifte tegen Lil Kleine

Het gaat gelukkig een stuk beter met haar.

Begin april liet Jaimie Vaes weten dat ze aangifte heeft gedaan tegen haar ex-verloofde, Jorik Scholten. Dat is na een langdurige periode vol vervelende gebeurtenissen een echte opluchting voor haar geweest, aldus haar advocate.

Uit elkaar en alleen met Lío

In februari kwamen er beelden naar buiten waarop te zien is hoe Jorik Jaimies hoofd tussen de deur van een auto klemt. Het betekende het einde van hun verloving en hun relatie, wat bij Jaimie voor 'enorm veel liefdesverdriet' zorgde. Jorik bracht een tijd in de cel door en bood in een video zijn excuses aan, maar richtte zich daarbij niet rechtstreeks tot Jaimie. Inmiddels gaat het gelukkig weer een stuk beter met Jaimie: ze is met zoontje Lío naar Ibiza verhuisd en zorgt daar fulltime voor hem.

Erg opgelucht

Jaimie liet in april weten dat ze aangifte tegen Jorik heeft gedaan. Volgens Kim Beumer, Jaimies advocate, is dat een enorme opluchting geweest. "Jaimie zag er erg tegenop om aangifte te doen", aldus Kim tegen het ANP. Ze mag nog niets zeggen over het verloop en de inhoud van de strafrechtelijke procedure.

Gisteren liet het OM wel weten dat het onderzoek naar Lil Kleine, zoals Jorik genoemd wordt, nog altijd loopt. Dat onderzoek werd half februari in gang gezet; toen liet het OM weten dat Jorik verdacht werd van een poging tot zware mishandeling. Hij was vlak daarvoor nog veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een Amsterdamse nachtclub. Hoe de procedure ook afloopt: we zijn blij dat Jaimie in rustiger vaarwater zit en weer gelukkig is!